LOVREN NI NA KLUPI

VIDEO: IZVRSNI KOVAČIĆ 'LOPTOM S OČIMA' ASISTIRAO BELGIJSKOJ ZVIJEZDI U DERBIJU PREMIERSHIPA Spektakl na Stamford Bridgeu u režiji sjajnog Vatrenog

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2018. 22:24

Spektakularan dvoboj na Stamford Bridgeu između Chelseja i Liverpoola još je jednom obilježio sjajni belgijski reprezentativac Eden Hazard. Njegov pogodak doveo je Chelsea u vodstvo, a ovoga puta poentirao je na fenomenalnu asistenciju hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

U 25. minuti David Luiz je pokrenuo akciju za pogodak i dodao Hazardu koji je jednim dodirom pronašao Kovačića i zatim se sjurio prema protivničkim vratima. Naš je reprezentativac još jednom pokazao izvrstan pregled igre i snalaženje u prostoru te je pravovremeno 'loptom s očima' uposlio belgijsku zvijezdu, a Hazard taj poklon koristi i preciznim udarcem neumoljivo pogađa suprotni kut pored nemoćnog Alissona Beckera.

Konačnih 1:1 postavio je Daniel Sturridge eurogolom u 89. minuti. Sturridge je u igru ušao tri minute prije pogotka umjesto kapetana Jamesa Milnera.

Mateo Kovačić iz utakmice u utakmicu sve više pokazuje da je prava akvizicija za londonski klub te da je menadžer Maurizio Sarri pogodio s njegovim dovođenjem. Iz igre je izašao u 80. minuti uz ovacije navijača s tribina.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije bio niti na klupi gostiju.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 11:24