LJUTITO NAPUSTIO PRESICU

VIDEO: JE LI OVO MOGUĆE? NENADMAŠNI JOSE MOURINHO NAKON SVOG REKORDNOG DEBAKLA BRILJIRAO IZJAVAMA: 'Mi zapravo nismo izgubili!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2018. 10:23

U derbiju 3. kola engleskog nogometnog prvenstva Tottenham Hotspur je kao gost na Old Traffordu svladao Manchester United s uvjerljivih 3:0.

Pretrpljeni poraz je ujedno i najuvjerljiviji domaći u karijeri Josea Mourinha, a United na Old Traffordu već više od četiri godine nije ovako dotučen.

Novinari su nakon utakmice tražili trenera Manchestera da prokomentira debakl:

"Ako gledamo strogo iz taktičkoga kuta, mi zapravo nismo izgubili.", izjavio je nakon utakmice portugalski strateg.

"Mislim da nije normalno da momčad za koju navijaš izgubi na takav način, a zatim ti navijači reagiraju ovako.", osvrnuo se Mourinho na one fanove Manchester Uniteda koji su mu i poslije poraza odlučili pružiti podršku.

"Radili smo vrlo, vrlo dobro tijekom cijeloga tjedna. Pripremili smo se iznimno dobro. Igrači su imali fantastičan pristup. Na poluvremenu je trebalo biti dva gola razlike za nas. Svi su mogli vidjeti da je jedan pogodak mogao utakmicu okrenuti na sasvim drugu stranu. A zatim se dogodio taj treći pogodak i uništio nas.", zaključio je 'Speical One'.

Pri kraju utakmice Old Trafford se brzo praznio, a zanimljiva scena zabilježena je nakon samoga kraja utakmice. Mourinho je dugo pljeskao navijačima Crvenih vragova koji su odlučili ostati na tribinama do samoga kraja i podržati ga, a zatim se pognute glave uputio prema svlačionici.

Novinari su ga nakon utakmice tražili i da, između ostalog, prokomentira reakciju navijača. "Navijači su najbolji suci.", bio je neodređen. A što je s onima koji su napustili 'Kazalište snova' prije isteka?

Na to je Mourinho 'briljirao' izjavom: "I ja bih... znam kako je teško doći do centra grada u ovo doba", rekao je u svom stilu Portugalac.

Rezultati by SofaScore

Došlo je i pitanje o lošoj obrani Uniteda, što je toliko iznerviralo Portugalca da je napustio presicu.

"Znate li vi koji koji je rezultat bio danas? Izgubili smo 3:0. Ali znate li čega još imam tri? Imam tri osvojena naslova prvaka Engleske dok ostalih 19 menadžera imaju maksimalno dva. Tri za mene, dva za njih! Respekt čovječe, respekt!", rekao je nervozni Mourinho novinaru i otišao s press konferencije.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 18:52