Everton
 REUTERS/Darren Staples / REUTERS
PREMIER LIGA

VIDEO: KADA ON ZABIJE ONDA JE TO NEŠTO POSEBNO! BOMBA ZA POBJEDU EVERTONA Spursi jedva kod kuće svladali novog prvoligaša, 'četvorka' Bournemoutha

Piše: HinaObjavljeno: 06. listopad 2018. 20:08

Nogometaši Tottenhama slavili su kod kuće u 8. kolu Engleske lige protiv "fenjeraša" Cardiffa s 1-0 i popeli se na treće mjesto ljestvice.

Spursi su teškom mukom slavili protiv novaka u ligi, koji je od 58. minute igrao bez isključenoga Rallsa. Gol vrijedan pobjede polučio je u 9. minuti Dier, pa je Tottenham stigao na treće mjesto ljestvice s bodom manje od vodećih Liverpoola i Manchester Citya, koji u nedjelju igraju međusobno.

Nakon sjajnog starta lige Watford je kod kuće poražen od od Bournemoutha s čak 0-4. Watford je od 33. minute igrao bez isključenog Kabaselea, a gosti su to iskortistili i, uz dva gola Kinga, došli do pobjede koja ih je katapultirala na visoko peto mjesto.

Everton je slavio kod Leicestera s 2-1 zahvaljujući sjanom pogotku Islanđanina Sigurdssona u 77. minuti. Everton je poveo preko Richarlisona (7), izjednačio je Parreira (40), da bi nade domaćina uništilo isključenje Morgana u 63. minuti. U ostalim utakmicama Wolvesi su slavili kod Crystal Palacea s 1-0, dok su Burnley i Huddersfield igrali 1-1.

---------------------------------------------------------------

REZULTATI:

Tottenham 1 Dier (8)

Cardiff City 0

------------------------------------------

Watford 0

Bournemouth 4 Brooks (14), King (33pen, 45+1), Wilson (47)

------------------------------------------

Leicester 1 Ricardo Pereira (40)

Everton 2 Richarlison (7), Sigurdsson (77)

------------------------------------------

Burnley 1 Vokes (20)

Huddersfield 1 Schindler (66)

------------------------------------------

Crystal Palace 0

Wolverhampton 1 Doherty (56)

---------------------------------------------------------------

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 02:32