REUTERS/Scott Heppell
27. KOLO PREMIERSHIPA

VIDEO: LJUTI RIVAL IZNENADIO MOURINHA, FIRMINO I SALAH IZLUDILI OBRANU SOUTHAMPTONA Liverpool na samo dva boda od Manchester Uniteda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2018. 20:34

Danas su na 'Otoku' odigrane tri od preostale četiri utakmice 27. kola Premier lige.

Među završenim susretima se posebno ističe novi poraz Manchester Uniteda. Od momčadi Josea Mourinhoa ovoga je puta bio uspješniji Newcastle koje je do nova tri boda pogotkom 65. minuti doveo Škot Matt Ritchie. United je unatoč porazu ostao drugi na tablici sa svega dva boda više od Liverpoola.

Odnosno, možemo i reći kako se Liverpool 2-0 pobjedom na gostovanju kod Southamptona približio drugoj poziciji. Za njihovu su pobjedu bili najzaslužniji strijelci Roberto Firmino (6') i Mohamed Salah (42') koji su si i međusobno asistirali za ove pogotke iz prvog poluvremena.

U prvom susretu dana Huddersfield je s visokih 4-1 na domaćem terenu svladao Bournemouth. Za domaćine su pogotke u prvom poluvremenu postizali Alex Pritchard (7') te Steve Mounie (27', 66') koji je poentirao i u nastavku. Posljednji gol u mreži Bournemoutha djelo je Nizozemca Rajiva van La Parra koji je bio precizan iz penala u petoj minuti sudačke nadoknade.

Jedini pogodak za goste postigao je Junior Stanislas u 13. minuti susreta.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 07:52