Reuters
SHOW MUST GO ON

VIDEO: MOURINHO IZVRIJEĐAO IGRAČE I ZABAVLJAO NOVINARE NAKON LUDOG PREOKRETA 'To što sam im rekao nije za TV! A drugi gol možete pokazivati djeci...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. ožujak 2018. 10:46

Iako je gubio 0:2, Manchester United uspio je pobijediti 3:2 na gostovanju u Londonu protiv Crystal Palacea u okviru 29. kola engleskog Premiershipa.

Crystal Palace je u 11. minuti poveo, Benteke je asistirao, a prekrasan gol s vrha kaznenog prostora postigao je Townsend. U startu drugog dijela Palace je udvostručio prednost. Očajnu reakciju obrane gostiju iskoristio je Van Aanholt, koji je izašao sam ispred De Gee i pogodio za 2:0.

Izabranici Jose Mourinha se u 55. minuti smanjuju zaostatak kada je Smalling pogodio mrežu domaćih na asistenciju Valencije. Dvadesetak minuta kasnije Lukaku je izjednačio na 2:2, da bi u narednom napadu Palacea De Gea nevjerojatnom intervencijom zaustavio udarac Bentekea. U sudačkoj nadoknadi spektakularan pogodak za 2:3 postiže Nemanja Matić, pa je Manchester United vratio drugo mjesto sa 62 boda.

Utakmica preokreta izludila je i Josea Mourinha, koji je na klupi sinoć prošao sve - od očaja do euforije. Posebno zanimljivo bilo je u svlačionici Uniteda na poluvremenu.

"Ne mogu vam otkriti pola stvari koje sam rekao svojim igračima na poluvremenu jer nisu za televiziju. Uglavnom, bilo je tu puno jakih riječi na račun njihovog pristupa u prvom dijelu", rekao je Mourinho nakon utakmice i dodao:

"Sjajan je osjećaj vratiti se nakon 2:0 na gostovanju kod ekipe koja se očajnički bori za bodove. Bio je ovo fantastičan preokret, ali radili smo i greške. Prvi gol je glup gol, jednostavno ostavljali smo im previše prostora. u drugom poluvremenu smo primili gol kakav možete pokazivati djeci za primjer da i vrhunski igrači mogu primiti glupe golove. Ali sve nakon toga, stav, dinamika, rizik, preokret, sve je bilo fantastično"; zaključio je Mourinho.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 22:29