Jose Mourinho
 REUTERS/Dylan Martinez / REUTERS
NIJE SE MOGAO SUZDRŽATI

VIDEO: NAVIJAČI NA STAMFORD BRIDGEU VRIJEĐALI JOSEA MOURINHA, A EVO KAKO IM JE ON UZVRATIO Pogledajte reakciju Portugalca na ružne povike s tribina

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2018. 18:35

U derbiju devetog kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Manchester United su na Stamford Bridgeu odigrali 2-2, a domaćin je izjednačio u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Domaćin je poveo u 21. minuti golom Antonia Rudigera, no United je u nastavku susreta okrenuo rezultat golovima Anthonyja Martiala (55, 73). Kada se već činilo kako će United slaviti u Londonu Ross Barkley je u šestoj minuti nadoknade zabio za 2-2. Bila je to akcija u kojoj su 'Bluesi' tri puta prijetili vratima Davida de Gee, ali je tek Barkley ugurao loptu u mrežu. Prije njega pucao je David Luiz uzdrmavši vratnicu, u nastavku akcije Rudiger je pucao glavom, De Gea je obranio, a Barkley odbijanac pospremio u gol.

Mateo Kovačić je započeo utakmicu u sastavu Chelsea, a umjesto njega u igru je u 69. minuti ušao Barkley. Nakon što je domaćin izjednačio jedan od Sarrijevih pomoćnika je pogodak proslavio ispred Unitedove klupe dobacivši nešto Mourinhou nakon čega je nastala velika gužva i umalo tučnjava. Morali su intervenirati zaštitari kako bi smirili napetu situaciju.

- Sve je započeo Sarrijev čovjek kojeg niti ne zna. Grozno se ponašao. Sada će ponovno krenuti priče kako je Jose ovakav ili onakav. Kako god bilo obojica su mi se nakon utakmice ispričali i to je za mene završeno.

Nakon utakmice Jose Moruinho pokazao je navijačima koji su ga vrijeđali i tri prsta poručivši kako je s upravo on taj koji je s Chelseajem osvojio tri naslova prvaka u Engleskoj.

"Bili smo bolji, kontrolirali smo utakmicu i šteta je što nismo pobijedili," kazao je Mourinho kritiziravši suca zašto je produžio utakmicu čak šest minuta.

"Nije mi jasno gdje ih je našao."

Linker
23. travanj 2024 07:22