Screenshot: Twitter
SITUACIJA SE PROMIJENILA

VIDEO: NAVIJAČIMA LIVERPOOLA TO SE NIKAKO NEĆE SVIDJETI Zanimljiv komentar Josea Mourinha nakon derbija iza kojeg su 'Redsi' ostali bez vrha ljestvice

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2019. 21:17

Nakon Merseyside derbija u sklopu 29. kola Premiershipa i remija na Goodison Parku između Evertona i Liverpoola Jose Mourinho izrazio je sumnju da 'Redsi' mogu osvojiti naslov.

U posljednjih šest premierligaških susreta Liverpool je upisao tek dvije pobjede, uz šest remija, što je iskoristio Manchester City i izbio na vrh ljestvice s bodom više ispred 'Redsa' koji ligaški naslov čekaju od 1990. godine.

"Liverpool je izgubio vrh i City sada definitivno ima prednost...Mislim da Liverpool nije na istom mjestu na kojem je bio prije par mjeseci kada im je sve išlo na mlin. Salahova velika šansa u to vrijeme bila bi gol. Razlika je u tim malim stvarima kojih prije nije bilo. Prije šest tjedana zabio bi Salah i sa desnicom, iz odbijanca iz skoka. Primjerice, u mojoj posljednjoj utakmici za Manchester United protiv Liverpoola dva su pobjednička gola zabijena iz odbijanaca. Imali su sada svojih trenutaka, ali mislim da nije njihovo vrijeme", rekao je Mourinho za BeIN Sports.

Riječi portugalskog stručnjaka, koji je smijenjen s klupe Manchester Uniteda upravo nakon utakmice s Liverpoolom u prosincu prošle godine, zasigurno neće najbolje sjesti navijačima 'Redsa'.

"Mislim da kod Liverpoola nije riječ o nesreći, jednostavno imaju te male probleme. Milner im je na klupi jer je malo umoran, malo ozlijeđen i nije potpuno spreman. Firmino im se vraća, ali je li spreman za započesti susret? Vjerojatnije nije. To su ti sitni problemi.

Mourinho je izrazio i sumnju da će Liverpool proći u četvrtfinale Lige prvaka uoči uzvratne utakmice. U prvom okršaju protiv Bayerna na Anfieldu bilo je 0:0, a iako to nije decidirano rekao, između redaka se provlači da Mourinho više vjeruje Kovačevom Bayernu.

"Mislim da su u problemima u Ligi prvaka. Rezultat 0:0 kod kuće nije uopće loš, ali ne vidim da će se u Münchenu nametnuti", dodao je portugalski strateg.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 19:24