screenshot
LUDILO U SVLAČIONICI

VIDEO: NOĆ KOJU ĆE NAVIJAČI LEEDSA ZAPAMTITI ZA SVA VREMENA Lampard im oteo nešto što čekaju već 15 godina, a onda je u svlačionici krenulo ruganje

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. svibanj 2019. 11:55

Aston Villa i Derby County igrat će u finalu doigravanja za plasman u Premiership 27. svibnja na londonskom Wembleyu. U uzvratu polufinala Aston Villa je prošla na jedanaesterce WBA, dok je Derby sinoć slavio u Leedsu 4:2 i nadoknadio poraz 0:1 sa svog stadiona.

Leeds je dominirao u prvom dijelu i poveo 1:0 golom Dallasa u 24. minuti, ali u zadnjim trenucima poluvremena neshvatljivo griješe stoper i vratar domaćih, te Marriott lako pogađa za 1:1. Novi šok za Leeds u prvoj minuti nastavka kada za 1:2 gol daje Mount, da bi u 58. minuti domaći skrivili kazneni udarac kojeg realizira Wilson. Ubrzo Dallas vraća nadu golom za 2:3, ali nakon isključenja Berardija, Marriott u 85. minuti pogađa za 2:4. Leeds je još jednom uništio sam sebe.

Utakmica se igrala i u sjeni 'špijunske' afere koja je otkrivena ranije ove sezone. Naime, Marcelo Bielsa, trener Leedsa, na treninge protivničkih momčadi slao je 'špijune'.

Kada je priča procurila u javnost Frank Lampard, trener Ville, opisao je Bielsine postupke kao 'neetične', a tijekom prve utakmice navijači Leedsa narugali su se Lampardu pjevajući na tribinama pjesmu Oasisa 'Stop Crying Your Heart Out'.

Međutim, istu pjesmu je na kraju pjevao sam Lampard, u slavlju u svlačionici nakon velike pobjede...

- Ova pobjeda vjerojatno ima posebnu draž zbog afere koja je otkrivena ranije ove sezone. Mnogi su nam prigovarali da smo zbog svega previše kukali, rekao je Lampard nakon utakmice.

Podsjetimo, Leeds već petnaest godina nije igrao nogomet u Premiershipu.

Linker
18. travanj 2024 04:41