Screenshot: Twitter
IZNENADIO JE SVE

VIDEO: OVAKVOG MOURINHA RIJETKO SE VIĐA Na napetoj presici reagirao na incident i progovorio o Guardioli na način na koji nitko nije očekivao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. prosinac 2017. 20:10

Dva dana nakon 2:1 poraza od Manchester Cityja menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho progovorio je o velikom gradskom derbiju, konkretno incidentu o kojem su se raspisali britanski, ali i svjetski mediji. Učinio je to na presici uoči sutrašnje utakmice protiv Bournemoutha, ali ne na svoj karakterističan način. I

Podsjećamo, zaiskrilo je ispred Cityjeve svlačionice, i to kad je Mourinho išao na intervju nakon utakmice. Zastao je kod vrata kako bi prigovorio gostujućim igračima i stožeru na, po njegovom mišljenju, pretjeranom slavlju, uz glasnu glazbu, pjesmu i ples.

- Pokažite malo poštovanja - vikao im je Unitedov boss.

Oni su reagirali, a vratar Ederson ušao je i u verbalni sukob s Mourinhom, s kojim se svađao na portugalskom jeziku, bilo je i psovki. Ubrzo je navodno nastao kaos u kojem je sudjelovao 30-ak ljudi.

Neki tvrde da je Mourinho pogođen kartonom mlijeka u općoj gužvi, dok je Mikel Arteta dobio posjekotinu iznad oka.

Na napetoj presici, kako ju opisuju britanski mediji Mourinho je upitan za ranije komentare suparničkog menadžera Pepa Guardiole koji je rekao da potiče svoje igrače na burno slavlje, ali da inzistira da na Old Traffordu nije prijeđena granica.

Reuters/Carl Recine
Action Images via Reuters

Inače na jeziku lak Mourinho ostao je zakopčan i iznenadio je sve.

"On kaže, on kaže. Jedino što mogu reći da je za mene to bilo pitanje različitosti, različitosti u ponašanju, različitosti u obrazovanju i ništa više od toga", govorio je Mourinho u zagonetkama.

Na većinu pitanja vezanih uz utakmicu s Manchester Cityjem odbijao je odgovarati, što je neuobičajeno za trenera koji je inače bez dlake na jeziku.

"Ovo je presica uoči utakmice protiv Bournemoutha, ne presica unakon utakmice protiv Manchester Cityja", zborio je Portugalac.

Linker
16. travanj 2024 23:03