Action Images via Reuters/Lee Smith
POČELO SPEKTAKULARNO PRVENSTVO

VIDEO: POGLEDAJTE MOURINHOV START U SEZONU KOJU NEĆE PAMTITI PO SKUPIM POJAČANJIMA United ekspresno poveo, ali na kraju je bilo svega

Piše: HinaObjavljeno: 11. kolovoz 2018. 01:40

Počelo je englesko nogometno prvenstvo poslasticom na Old Traffordu. U prvoj utakmici Premiershipa Manchester United je pred svojim navijačima pobijedio Leicester City s 2:1.

Unatoč činjenici da u ljetnom prijelaznom roku nije doveo niti jedno zvučno pojačanje, Jose Mourinho nije dopustio iznenađenje pred domaćom publikom.

Vodeći pogodak za domaće postigao je Paul Pogba iz kaznenog udarca već u 3. minuti. Činilo se da će utakmica biti prepuna golova, no ništa se ozbiljnije nije događalo sve do završnice susreta.

U 83. minuti Luke Shaw je udvostručio prednost Manchester Uniteda, a u drugoj minuti sučevog vremena konačnih 2:1 postavio je najbolji strijelac Leicestera Jamie Vardy. Vardy je samo nekoliko minuta prije gola mogao postići zgoditak i pitanje je kako bi se uzdrmani Manchester uspio držati do kraja susreta.

Na kraju je zadovoljniji bio portugalski strateg, iako su Crveni vragovi tijekom utakmice dosta griješili, a tragičar je Romelu Lukaku koji je zapucao nekoliko sjajnih prilika.

Filip Benković nije konkurirao za sastav gostiju.

U subotu je na rasporedu šest od preostalih devet utakmica, a sastaju se: Newcastle - Tottenham (13.30 sati), Bournemouth - Cardiff, Fulham - Crystal Palace, Huddersfield - Chelsea, Watford - Brighton (sve u 16.00) te Wolves - Everton (18.30).

U nedjelju su na rasporedu preostale tri utakmice 1. kola: Liverpool - West Ham, Southampton - Burnley (obje od 14.30) te Arsenal - Manchester City (17.00).

Linker
01. svibanj 2024 23:53