screenshot youtube
PRIMIO PRVI POGODAK U SEZONI

VIDEO: POGLEDAJTE NESHVATLJIVU POGREŠKU DRUGOG NAJSKUPLJEG VRATARA SVIJETA Liverpool za njega iskeširao silne milijune, a onda se dogodi ovo!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2018. 18:31

Iako je stigao do finala Lige prvaka, momčad Liverpoola imala je velikih problema s vratarima, a Jurgen Klopp odlučio je problem riješiti dovođenjem brazilskog čuvara mreže Alissona Beckera za kojega su Redsi izdvojili 63 milijuna eura čime su ga učinili drugim najskupljim vratarem svijeta. Ispred Brazilca nalazi se Kepa kojeg je Chelsea ovog ljeta platio 80 milijuna eura.

Liverpool je u subotu u 4. kolu engleske Premier lige u gostima bio bolji od Liecestera 2:1 i tako upisao i četvrtu pobjedu u sezonu, ali susret je obilježila neshvatljiva pogreška upravo vratara Alissona. Također valja istaknuti kako je do subotnje utakmice Brazilac bio bez primljenog pogotka.

Spomenutom je u 63. minuti, pri vodstvu Redsa 2:0, Van Dijk vratio loptu, a ovaj je, umjesto da ispuca, krenuo u nepotreban dribiling i zatim je izgubio. Iheanacho nije imao težak posao koji je dao povratnu loptu za Ghezzalu koji zabija u prazan gol za 1:2.

Rezultati by SofaScore

Linker
27. travanj 2024 04:02