screenshot Twitter
ŠTO NA UMU TO NA DRUMU

VIDEO: POTOPIO NAJJAČU MOMČAD ENGLESKE, PA NAPRAVIO ŠOU NA TV-U Jedan od 'najluđih' trenera svijeta ispalio: 'Koji je ku*** ovo bio! Nevjerojatno...!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2018. 12:18

U derbiju 23. kola Premier lige Liverpool je u ludoj utakmici na Anfieldu došao do velike pobjede protiv Manchester Citya 4-3 nanijevši 'Građanima' prvi poraz ove sezone. Bila je to fantastična utakmica sa sedam golova, tri vratnice i još niz prilika na obje strane.

Nakon utakmice najviše je pozornosti na sebe navukao trener Redsa, Nijemac Jürgen Klopp koji je u kratkom razgovoru za NBC na trenutak zaboravio da emisija ide uživo. Naime, njemački strateg euforično je ispalio:

- Ovo možete gledati kao trener i reći - mogli smo ovo ili ono učiniti bolje, ili možete ovo gledati kao navijač i reći - Koji je ku*** ovo bio! Nevjerojatno...!'

Naravno voditelji su ga odmah zamolili za ispriku na što im je Klopp odgovorio:

- Mislio sam da je u Americi ovo u redu, da je zabranjeno u Engleskoj.

S druge strane novinare Sky Sportsa zanimalo je kakav je život bez Brazilca Philippea Coutinha.

- Otkako je on otišao mi smo zabili četiri pogotka. Mislim da to dovoljno govori. Zadovoljan sam iako smo primili dva kasna pogotka o kojima ću morati porazgovarati sa svojim igračima. Ali, ne smeta me to previše, bila je ovo odlična predstava - kazao je Klopp.

Linker
26. travanj 2024 07:23