Screenshot: Youtube
U STUDIJU BT SPORTA

VIDEO: SLAVEN BILIĆ SE VRATIO NA OTOK Hrvatski trener otkrio kakav je savjet dao nezadovoljnoj zvijezdi: 'Rekao sam mu - samo nemoj tamo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2019. 13:08

Slaven Bilić gostovao je sinoć u studiju BT Sporta uoči premierligaške utakmice između Manchester Uniteda i West Hama na Old Traffordu.

Manchester United je slavio tijesnu 2:1 pobjedu, a Bilić je u društvu Paula Scholesa i Stevea McManamana komentirao susret.

Dakako, osim komentara susreta nisu izostala pitanja o nesporazumu s Dimitriyem Payetom iz perioda dok je bio trener West Hama.

"Imao je sjajnu prvu sezonu, a onda je sve krenulo nizbrdo. U prvoj je sezoni bio šaljivdžija u svlačionici. Ali u jednom trenutku morao sam podvući crtu i pokušao sve objasniti predsjedniku. Payet je postao veći od kluba. Ja sam njega mogao razumjeti jer je imao sjajnu prvu sezonu u West Hamu, pa još bolji Euro, a u reprezentaciji je dijelio svlačionicu s Pogbom, Griezmannom. Oni su pričali protiv koga igraju u sljedećem kolu Lige prvaka, a on bi komentirao da je u West Hamu", objasnio je Bilić, koji je predsjedniku predložio kako riješiti problem s nezadovoljnim, problematičnim Francuzom.

Jedan je način bila novi ugovor svake godine i povišica, drugi prodaja. Na kraju je Payet prodan i to u Marseille.

"Rekao sam mu jednu stvar: 'Dmitriy idi u Manchester United ili Juventus, nemoj ići u Marseille. Ali nije me poslušao", objasnio je Bilić.

Komentirao je Bilić i šanse Manchester Uniteda protiv Barcelone u uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka. Usprkos domaćem 1:0 porazu Bilić vjeruje da Crveni vragovi itekako imaju šanse.

"United ima zaista dobar rezultat. Možda zvuči čudno, ali imat će prilika. Način igre Barcelone otvara vam prilike. Ako će United imati toliko sreće kao što su imali protiv PSG-a, onda će imati šanse", objasnio je hrvatski strateg.

Linker
24. travanj 2024 14:03