REUTERS/Scott Heppell
HITNO MU STAVLJENA MASKA S KISIKOM

VIDEO: ŠOK I NEVJERICA NA LICIMA IGRAČA! BIZARNA OZLJEDA U PREMIERSHIPU ZAPREPASTILA GLEDATELJE Krenuo izvesti slobodni udarac pa se srušio u agoniji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. studeni 2018. 19:04

U 12. kolu Premiershipa na utakmici između Newcastlea i Bournemoutha gledatelji su svjedočili strašnoj ozljedi. Branič Bournemoutha Adam Smith krenuo je izvesti slobodan udarac, da bi se sekundu poslije srušio u agoniji držeći se za koljeno.

Oko 27-godišnjeg igrača nije bilo nikoga i medicinska služba u prvi mah nije znala o kakvoj se ozljedi radi. Vrlo brzo shvatili su da se radi o težem slučaju te su ga na nosilima iznijeli s terena. Susret je prekinut na čak osam minuta dok se nesretnom nogometašu ukazivala pomoć.

Na Smithu je bilo jasno vidljivo da proživljava bolnu agoniju, a medicinsko osoblje bilo je prisiljeno staviti mu masku s kisikom dok su suigrači cijelu scenu popratili u nevjerici i šoku.

Prve informacije govore o istegnuću ligamenata zbog čega bi Adam Smith mogao pauzirati čak šest mjeseci.

Utakmica je završila pobjedom Newcastlea 2:1. Golove za 'Svrake' postigao je Rondon u 7. i 40., a za Bournemouth je Lerma pogodio u sučevoj nadoknadi prvoga poluvremena.

Preostali susreti završili su remijima, Huddersfield - West Ham 1-1, Leicester - Burnley 0-0, te Southampton - Watford 1-1.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 11:44