Ozil
 Reuters/John Sibley / JOHN SIBLEY Action Images via Reuters
NIŠTA IM NE IDE

VIDEO: TOTALNI RASPAD SISTEMA U ARSENALU! ZVIJEZDA POSLJEDNJIM SRAMOTNIM POTEZOM NAVUKLA BIJES NAVIJAČA Bivši nogometaš jasan: 'Ovo je sve cirkus...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2019. 09:46

Arsenal u 17. kolu Permier lige upisao još jedan poraz na svojem terenu, ovog puta od Manchester Citya i to s visokoh 3:0. De Bruyne i Sterling bili su strijelci za 'građane' koji se trenutačno nalaze na trećem mjestu na tablici.

Osim poraza valja izdvojiti i 59. minutu kada je trener Fredrik Ljungberg iz igre odlučio povući Mesuta Özila. Njemačkom se igraču očito nije svidio ovaj potez legende Arsenala te je pri izlasku bijesno napucao bočicu.

Ovo su jako teški trenuci za klub iz sjevernog Londona koji se trenučno nalazi tek na 9. mjestu na tablici i teško će ovakvim predstavgam uhvatiti poziciju koja vodi u Ligu prvaka iduće godine. Nakon susreta javio se i bivši nogometaš Arsenala, Bacary Sagna koji je izneneđen čitavoj situacijom u klubu.

- Izgleda da je trenutno stanje u klubu potpuni cirkus. Ne zna se tko vodi klub i tko donosi odluke. Čini mi se da igrači nemaju samopouzdanja na terenu. Ne znaju tko će biti idući trener i to je jako teška situacija za klub.

Soccer Football - Premier League - Arsenal v Manchester City - Emirates Stadium, London, Britain - December 15, 2019  Arsenal's Mesut Ozil   Action Images via Reuters/John Sibley  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters/John Sibley / JOHN SIBLEY Action Images via Reuters
Mesut Ozil

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Linker
26. travanj 2024 11:16