Screenshot: YouTube
SADA SE SVE ZNA

VIDEO: TOTTENHAM DOBIVA JEDAN OD NAJLJEPŠIH STADIONA SVIJETA Pogledajte kako izgleda to novo arhitektonsko čudo, svečano otvaranje je u travnju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. ožujak 2019. 16:25

Engleski nogometni prvoligaš Tottenham Hotspur objavio je kako će se dugoočekivano otvaranje njegova novog stadiona gotovo sigurno dogoditi početkom travnja.

Iz londonskog kluba su objavili kako ga od dobijanja sigurnosnog certifikata za novi stadion dijele još samo dva testna događaja. To će biti utakmica Tottenhamovih juniora protiv Southamptona koja će se igrati 24. ožujka za koju će kapacitet biti ograničen na 30,000 mjesta te utakmica Tottenhamovih legendi 30. ožujka za koju će se kapacitet stadiona povećati na 45,000 mjesta.

"Oduševljeni smo što možemo pozvati naše navijače na novi stadion kao i našu bivše i buduće igrače na travnjak za ovaj veliki događaj za naš klub. Molimo vas da dođete i vidite naš novi stadion i podijelite ove trenutke", objavio je predsjednik Tottenhama Daniel Levy.

Tottenham je planirao preseljenje na svoj novi stadion početkom ove sezone, no zbog kašnjenja s radovima njegovo je otvaranje nekoliko puta bilo odgođeno.

Ukoliko sve bude u redu, Tottenham bi svoju prvu natjecateljsku utakmicu na novom stadionu kapaciteta 62,000 mjesta trebao odigrati ili 3. travnja ili 6. travnja, a to ovisi o ishodu četvrtfinalnog susreta FA Kupa između Brighton and Hove Albiona i Millwalla.

Naime, ako Brighton pobijedi, tada će Tottenham svoj novi stadion otvoriti protiv Crystal Palacea 3. travnja, dok će u slučaju pobjede Millwalla Tottenham službeno otvaranje imati protiv Brightona tri dana kasnije.

Linker
19. travanj 2024 04:03