Action Images via Reuters/Craig Brough / Action Images via Reuters
POTVRDILI IZ LEICESTERA

VIJEST KOJA JE IZNENADILA SVE JE LAŽNA Najbolji igrač premierligaške sezone 2015/16 nije naprasno prekinuo karijeru u dobi od 27 godina

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2018. 10:06

Vijest je u prvi mah iznenadila sve. Riyad Mahrez, premierligaški igrač godine u sezoni 2015/16 kada je Leicester senzacionalno osvojio naslov engleskog prvaka, objavio je naprasni završetak karijere u dobi od 27 godina?

"Nakon konzultacija s brojnim doktorima, odlučio sam se povući iz nogometa. Moje vrijeme nogometaša došlo je kraju i želio bih reći nekoliko riječi. Želio bih zahvaliti svima na ljubaznosti i potpori koju su mi iskazivali u ovom nevjerojatnom gradu. Uvijek ćete biti u mom srcu", napisao je Mahrez na svom Facebook profilu.

Sky Sports prvi je potvrdio sumnje da je objava djelo hakera, a isto je objavio i The Mirror. Ubrzo su se oglasili iz samog Leicestera za The Independent i potvrdili da je objava lažna. Leicester radi na tome da se objava ukloni, a Mahrezov nastup za Leicester se očekuje za vikend na gostovanju kod WBA-a.

Prošlog prijelaznog roka Mahrez se naveliko spominjao po medijima, a njegov transfer u Manchester City činio se kao gotova stvar. Ranije se spominjao kao potencijalna meta Barcelone i Arsenala, a najnovije glasine kažu da će na ljeto pojačati Manchester United. Dakako, ako se objava o prekidu karijere ne pokaže istinitom.

Linker
20. travanj 2024 00:34