Dejan Lovren
 REUTERS/Kai Pfaffenbach / REUTERS
PONAVLJA SE ISTA PRIČA

ZAŠTO OPET NA LOVRENA? Hrvatski reprezentativac ponovno na žestokom udaru bijesnih navijača: 'Umirovi se i napusti klub'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. rujan 2018. 13:02

Dejan Lovren odradio je u srijedu prvi susret u novoj sezoni za Liverpool, no povratak oporavljenog hrvatskog braniča nije obilježen na najljepši mogući način.

Naime, 'Redsi' su na svom Anfieldu u šesnaestini finala Liga kupa poraženi nakon preokreta Chelseaja koji je slavio u samoj završnici susreta zahvaljujući pogotcima Emersona i Hazarda, najzaslužnijeg dvojca za poništavanje prednosti u koju je domaćine doveo Sturridge.

"Kontrolirali smo utakmicu, postigli smo gol i igrali prilično dobro. Stvorili smo nekoliko dobrih prilika, ali nismo bili dovoljno ubojiti kao što smo znali biti u nekim prijašnjim susretima. Oni su se vratili u posljednjih deset minuta, postigli i drugi pogodak, a mi nismo znali na to odgovoriti", izjavio je hrvatski reprezentativac nakon dvoboja.

No kao što to često biva nakon utakmica u kojima Liverpool loše prođe, Lovren se ponovno našao na udaru navijača koji su upravo u njemu pronašli jednog od glavnih krivaca za konačni rezultat.

"Još jedna njegova očajna izvedba", "On nije dovoljno dobar, prestanite s 'on je finalist Svjetskog prvenstva i sličnim sranjima.' Očajan je", "Umirovi se, ti i Moreno bi trebali napustiti klub. Najbolji branič svijeta ha ha ha", "Neka ovo bude lekcija za Kloppa, Nikad, ali nikad nemoj koristiti Morena, Mignoleta i Lovrena u isto vrijeme, osim kada su na klupi", samo su neki od komentara bijesnih navijača.

Kao što smo ranije naveli, Vatreni je često dežurni krivac u očima navijača, iako su ga britanski mediji u ovom slučaju uglavnom poštedjeli kritika. No, opet nisu bili baš darežljivi u ocjeni njegovog nastupa. Naime, hrvatski reprezentativac je u većini analiza dobio ocjenu između 5 i 6, ali ništa bolje nije prošao ni ostatak Liverpoolove obrane.

Teško je ne zaključiti i da su Liverpoolovi navijači ipak malo pretjerali u ovim kritikama, jer ipak je Lovren bio jedan od rijetkih koji nisu napravili propust kod majstorije Hazarda i pogotka zbog kojeg su se Redsi najviše našli na udaru svojih fanova.

Naglasimo i da će Lovren i društvo priliku za iskupljenjem imati već ove subote kada ponovno igraju s Chelseajem, ali ovoga puta u prvenstvu i na Stamford Bridgeu.

Linker
27. travanj 2024 05:01