Shaun Botterill/Getty Images
NIJE SVE TAKO IDEALNO

ŽESTOKA SVAĐA U SVLAČIONICI MANCHESTER UNITEDA UOČI 'NEMOGUĆE MISIJE' NA PARKU PRINČEVA Menadžer Solskjaer morao je smirivati usijane zvijezde

Nakon što je u prvom susretu osmine finala Lige prvaka na Old Traffordu slavio sa 2-0, PSG će u srijedu na svom travnjaku protiv Manchester Uniteda tražiti potvrdu prolaza u četvrtfinale elitnog natjecanja 'Starog kontinenta'. Pred izabranicima Solskjaera je naizgled nemoguća misija, a uoči samog susreta na naslovnicama engleskih medija osvanula je priča o velikoj svađi u redovima Manchester Uniteda.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. ožujak 2019. 13:54

Porječkali su se navodno Paul Pogba i Romelu Lukaku u sudačkoj nadoknadi susreta koji je odigran prošle subote u 29. kolu Premiershipa.

Manchester United je slavio 3:2 domaću pobjedu protiv Southamptona, a Pogba nije želio prepustiti Lukakuu izvođenje udarca s bijele točke koji bi eventualnim pogotkom kompletirao hat-trick. The Sun tvrdi da se belgijski napadač jako naljutio na svog suigrača i da se osjećao iznevjerenim budući je on pružio veliku potporu francuskom veznjaku u sukobu s bivšim menadžerom Joseom Mourinhom.

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 02:  Romelu Lukaku of Manchester United celebrates after scoring the winning goal during the Premier League match between Manchester United and Southampton FC at Old Trafford on March 02, 2019 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Shaun Botterill/Getty Images
Romelu Lukaku

Navodi se kako se u svađu između dvojice igrača u svlačionici morao umiješati menadžer Ole Gunnar Solskjaer i smirivati situaciju.

"Bila je to jako žustra rasprava i Romelu očito nije bio sretan s onime što je Pogba napravio. Brzo je podsjetio Paula koliko mu je pomogao u svađi s Mourinhom. Ole je morao smirivati stvar", rekao je anonimni izvor blizak Manchester Unitedu za The Sun.

Pogba i Lukaku inače su bliski prijatelji i izvan travnjaka i francuski reprezentativac utjecao je na dolazak Belgijanca u United 2017. godine.

Linker
26. travanj 2024 08:10