Laszlo Szirtesi Getty Images
PONOVNO NA UDARU

ŽESTOKO JE KRITIZIRAO LOVRENA! 'Pa on se želi potući sa svima protiv kojih igra, umjesto da gleda loptu i spriječi gol! Trebao je naučiti neke stvari!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. ožujak 2020. 12:16

Dejan Lovren ima dosta oscilacija u svojim nastupima za Liverpool, a jedan od onih koji ga u zadnje vrijeme dosta kritizira je i Jamie Carragher, bivši nogometaš Redsa.

"Lovren se želi potući sa svima protiv kojih igra. Pa ima 28 godina, trebao je već naučiti neke stvari.", rekao je Jamie, koji je evidentno promašio broj Lovrenovih godina (30).

"Već jako dugo i uvijek radi istu pogrešku kad su u pitanju njegove utakmice u dresu Liverpoola. Nema problema u tome da napadač kojeg čuva, kao što je slučaj s Watfordovim Deeneyjem u zadnjoj utakmici, spusti loptu na travnjak. Umjesto toga mu on visi na leđima i lako ga se okrene.

Ponudio je potom i jedan detalj iz njihovog duela...

LIVERPOOL, ENGLAND - JANUARY 19: Sky Sports pundit Jamie Carragher looks on during the Premier League match between Liverpool FC and Manchester United at Anfield on January 19, 2020 in Liverpool, United Kingdom. (Photo by Michael Regan/Getty Images)
Michael Regan/Getty Images
Jamie Carragher

"Pa on se htio i sa mnom potući za vrijeme utakmice! Pokušao se hrvati sa mnom za vrijeme jednog ubacivanja lopte sa strane, ja sam se samo okrenuo oko njega i zabili smo pogodak. Pokušao se hrvati sa mnom umjesto da je gledao loptu. Stalno radi istu pogrešku.", dodao je.

Talijanski mediji objavili su da Lovrena želi angažirati Lazio, evidentno je nezadovoljan statusom u svojem klubu i želi promjenu.

Linker
19. travanj 2024 20:57