Francesco Pecoraro/Getty Images
PRENOSE TALIJANSKI MEDIJI

PREOKRET U ITALIJI: NIŠTA OD VELIKE HRVATSKE ROŠADE Ivan Jurić ostaje trener Genoe, predsjednik potvrdio: 'Vjerujemo u njega'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2018. 11:00

Talijanski mediji objavili su u ponedjeljak ujutro da je Igor Tudor prvi favorit za preuzimanje užarene klupe Genoe koju trenutačno vodi Ivan Jurić, ali čini se da su u klubu odlučili kako ipak neće doći do smjene. Nakon što je iznenadio Juventus u Torinu (1:1) Jurićeva Genoa uzela je samo jedan bod u posljednje četiri utakmice i nalazi se u teškoj situaciji.

Talijanski mediji raspisali su se o otkazu nakon što je u posljednjem kolu Geona upisala domaći poraz od Napolija 2:1, to je navodno bila kap koja je prelila čašu kod čelnika kluba, a Juriću bi to bio već treći otkaz na klupi Genoe na kojoj je prije tri tjedna naslijedio Davidea Ballardinia.

No, po zadnjim infomacijama iz Italije, od smjene u sljedeća dva tjedna neće biti ništa. Vodstvo kluba odlučio je hrvatskom treneru pružiti još jednu šansu, a o njegovom statusu trebala bi odlučiti utakmica sa Sampdorijom nakon reprezentativne stanke, 25. studenog.

Predsjednik Genoe Enrico Preziosi izjavio je za ANSA-u kako klub ' vjeruje u Jurića', te kako Hrvat ostaje na klupi.

Linker
24. travanj 2024 17:51