Reuters / Susana Vera / REUTERS
BOMBA S OTOKA

PREUZME LI ŠPANJOLAC ARSENAL MOGLO BI DOĆI DO OGROMNIH PROMJENA Englezi tvrde: Enrique ima dva uvjeta, a jedan uključuje 230 milijuna eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. travanj 2018. 16:07

Mediji na Otoku prije nekoliko su dana objavili vijest kako u Arsenalu vjeruju da mogu nagovoriti Luisa Enriquea da preuzmne kormilo "topnika" nakon odlaska Arsenea Wengera.

Wenger nakon 21 godine na kormilu Arsenala po završetku ove sezone napušta londonski klub, a u Arsenalu smatraju da bi najbolje rješenje za novog trenera bio Luis Enrique, koji je od 2014. do 2017. vodio Barcelonu, s kojom je osvojio dva španjolska prvenstva i Ligu prvaka.

LONDON, ENGLAND - MARCH 15:  Arsene Wenger of Arsenal looks on prior to the UEFA Europa League Round of 16 Second Leg match between Arsenal and AC Milan at Emirates Stadium on March 15, 2018 in London, England.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Julian Finney/Getty Images

Ipak, kako prenosi engleski 'Sun', Španjolac ima određene uvjete ukoliko bi stigao na Emirates, a to uključuje 230 milijuna eura za pojačanja, ali i odriješene ruke, a to drugim riječima znači kako bi na ljeto moglo doći do velikih promjena u svlačionici Topnika.

Kao jedan od glavnih prioriteta i prvo pojačanje koje bi moglo stići u London, sve se češće spominje Romin Radja Nainggolan.

Linker
25. travanj 2024 13:18