Nikola Kalinić
 Denis Doyle/Getty Images / Getty Images
SJAJNO ISKORISTIO PRILIKU

AKO HRVAT OVAKO NASTAVI U MADRIDU BI BRZO MOGLI ZABORAVITI NA SVOJU ZVIJEZDU Nikola Kalinić zabio svoj treći pogodak u trećoj uzastopnoj utakmici!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. prosinac 2018. 18:27

Nikola Kalinić dobio je priliku zaigrati u početnoj momčadi Atletico Madrida u utakmici 16. kola u gostima protiv Valladolida (2:3) nakon što se ozlijedio prvi napadač kluba Diego Costa. Španjolca neće na terenima biti oko tri mjeseca, a Hrvat nije mogao bolje iskoristiti priliku koju mu je ukazao trener Diego Simeone.

Francuski nogometni reprezentativac Antoine Griezmann sjajno je pronašao Kalinića u 26. minuti u kaznenom prostoru koji iz okreta šalje loptu kroz noge vratara Masipa za vodstvo Atletica.

MADRID, SPAIN - DECEMBER 08:  Nikola Kalinic of Atletico Madrid celebrates after scoring his team's first goal with his team mates during the La Liga match between  Club Atletico de Madrid and Deportivo Alaves at Wanda Metropolitano on December 8, 2018 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
Denis Doyle/Getty Images

Pogodak nije odmah priznat jer je sudac morao provjeriti situaciju pomoću VAR-a, ali vrlo brzo je pokazao na centar i priznao pogodak koji je bio apsolutno regularan. Valja istaknuti kako je ovo Kaliniću bio treći pogodak u trećoj uzastopnoj utakmici.

Vodstvo Madriđana povisio je asistent Griezmann i jedanaesterca u 45. minuti susreta također nakon što se sudac konzultirao s VAR-om. Ipak, u nastavku utakmice domaćini su se uspjeli vratiti pogocima Calera u 57. i autogolom Saula u 63. minuti.

Goste je u vodstvo ponovno doveo Griezmann u 80. minuti nakon asistencije Savića, što se pokazalo kao i konačan rezultat.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 07:02