REUTERS/Miguel Vidal
PIŠE MARCA

ATLETICO MADRID JE PREKRIŽIO NIKOLU KALINIĆA NAKON SVEGA ČETIRI MJESECA!? Španjolci tvrde: U siječnju bi se mogao naći na transfer-listi

Piše: Igor KrištaforObjavljeno: 07. prosinac 2018. 12:00

Ozljeda Diega Coste zbog koje će pauzirati sljedeća tri mjeseca natjerat će, čini se, Diega Simeonea da u siječanjskom prijelaznom roku posegne za pojačanjima.

Tvrdi tako Marca, koja navodi da je argentinski trener Atletica identificirao Maxija Gomeza kao idealnu zamjenu za Costu. Riječ je o 22-godišnjem napadaču Celte koji je ove sezone upisao 7 golova i 4 asistencije.

Ukoliko Simeone zaista posegne za napadačem na tržištu takav bi se potez mogao shvatiti kao da ne vjeruje Nikoli Kaliniću koji je u srijedu postigao svoj prvijenac za klub u 1/16 finala Kupa kralja protiv niželigaša u Kupu kralja.

"Nikola Kalinić je razočarao od dolaska iz Milana i usprkos postignutom golu u Kupu kralja u pobjedi protiv Sant Andreua Hrvat se ne smatra kao prikladna alternativa. Posljednjih dana Atletico je intenzivirao napore da pronađe pojačanje u siječnju, a Gomez se nalazi u klupskoj križaljci", piše Marca.

Ugledni madridski list navodi da je Atleticov problem što su već dosegli svoj limit od 293 milijuna eura koliko troše na plaće. Tako se navodi da bi neki igrači mogli otoći, a među njima se spominju Kalinić i Gelson Martins koji se nisu uspjeli uklopiti.

Podsjećamo, Kalinić je za Atletico potpisao trogodišnji ugovor u kolovozu ove godine nakon transfera iz Milana. Otad je ukupno za 'Rojiblancose' odigrao 486 minuta i pritom postigao jedan gol.

Linker
18. travanj 2024 21:07