REUTERS/Javier Barbancho
21. KOLO LA LIGE

ATLETICO MADRID POBJEDOM SE PRIBLIŽIO BARCELONI NA DVA BODA, NIKOLA KALINIĆ SUDJELOVAO KOD DRUGOG POGOTKA Sevilla 'petardom' ispratila Levante

Piše: HinaObjavljeno: 26. siječanj 2019. 20:23

Nogometaši madridskog Atletica u susretu su 21. kola španjolskog prvenstva na svom terenu svladali Getafe sa 2-0 (2-0) te se tako primakli vodećoj Barceloni na dva boda zaostatka.

Golove za Atletico postigli su Griezmann (27') i Saul Niguez (37'), a hrvatski napadač Nikola Kalinić, koji je igrao do 62. minute, sudjelovao je u akciji kod drugog gola svoje momčadi. Njegov udarac sa 10-ak metara obranio je vratar Getafea Soria, ali lopta se odbila na nogu Niguezu koji je popravio Kalinićev propust.

Soccer Football - La Liga Santander - Atletico Madrid v Getafe - Wanda Metropolitano, Madrid, Spain - January 26, 2019  Atletico Madrid's Antoine Griezmann celebrates scoring their first goal with team mates       REUTERS/Javier Barbancho
REUTERS/Javier Barbancho

Atletico sada ima 44 boda, dok je Barcelona, koja u nedjelju gostuje kod Girone, na 46. Treća Sevilla, koja je ranije u subotu svladala Levante sa 5-0, i četvrti Real Madrid, koji u nedjelju gostuje kod Espanyola, imaju po 36 bodova.

Getafe je šesti sa 31 bodom.

Sevilla 'petardom' ispratila Levante, svi golovi pali u drugome poluvremenu

Nogometaši Seville na svom su stadionu Sanchez Pizjuan pobijedili Levante s uvjerljivih 5-0 (0-0) u prvoj utakmici 21. kola španjolskog prvenstva, a svih pet golova postigli su u drugom poluvremenu.

Goste je načeo Francuz Ben Yedder golom u 48. minuti. U 60. minuti na 2-0 je povisio Portugalac Andre Silva, a u 71. minuti je za 3-0 strijelac bio Argentinac Franco Vazquez. Pablo Sarabia je u 80. minuti realizirao kazneni udarac za 4-0, a u 90. minuti je gostujući vratar Oier obranio udarac s bijele točke Quincyju Promesu, no Nizozemac je odbijenu loptu uspio poslati u mrežu za konačnih 5-0.

Sevilla se ovom pobjedom probila na treće mjesto sa 36 bodova, koliko ima i trećeplasirani Real Madrid, ali uz utakmicu manje. U vodstvu je Barcelona sa 46 bodova. Levante je ostao na desetom mjestu sa 26 bodova.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 14:09