Ronaldo
 REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
VELIKA 'OTIMAČINA'

BARCELONA I MANCHESTER OTIMAJU SE ZA ZVIJEZDU JUVENTUSA 'Rješavaju se Rakitića i Vidala da naprave mjesta za igrača od 40 milijuna eura!'

Siječanjski prijelazni rok sve je bliže, a samim tim i borba na tržištu. Talijanski mediji otkrivaju da će se Manchester City i Barcelona itekako boriti za Rodriga Bentancura, veznjaka Juventusa...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2019. 12:15

Naime, taj je Urugvajac u Torino stigao na ljeto 2017. godine iz Boca Juniorsa za 12,5 milijuna eura i u 77 nastupa zabio dva gola i upisao četiri asistencije. Dvije od tih asistencija 22-godišnji je veznjak upisao ove sezone protiv Intera koji je direktni konkurent za naslov prvaka i Genoe, a odigrao je ukupno 10 utakmica.

Prvo je Calciomercato pisao kako ga želi Barcelona, a sada Gazzetta dello Sport piše da se u tu utrku uključuje i - Manchester City.

Bentancur bi trebao koštati oko 40 milijuna eura, a ne uspiju li ga dovesti na zimu, u Cityju će se vratiti po njega idućeg ljeta. Pitanje je jedino bi li transfer u neki od navedenih klubova bio dobar za nastavak karijere mladog Urugvajca.

"Barcelona ima "višak" veznjaka i žele se riješiti Artura Vidala i Ivana Rakitića, ali i dalje tu ostaju Sergio Busquets, Frenkie de Jong i Arthur, a najavljena su i još neka pojačanja.", pišu Talijani.

Manchester City može računati na Rodrija i Fernandinha, a Talijani pišu da bi upravo Bentancur bio idealna zamjena za Fernandinha kojem ugovor istječe idućeg ljeta.

Linker
25. travanj 2024 19:13