Dragan Matic / Hanza Media / Hanza Media
hOSTANAK U UKRAJINI

BARCELONA IPAK ODUSTALA OD BIVŠEG KAPETANA VATRENIH Na Nou Campu odlučili ispraviti jednu od svojih najvećih pogrešaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. studeni 2016. 13:31

Kako prenose španjolski mediji Barcelona će u siječnu krenuti u opasnu potragu za desnim bekom. Izgleda kako je gubitak Danija Alvesa nenadoknadiv gubitak za Katalonce jer Aleix Vidal nije opravdao povjerenje.

U Barceloni su tako bili prisiljeni koristiti Sergija Roberta na toj poziciji koji nije klasični bek, a da je tome tako pokazuju i velike pogreške koje je mladi Šopanjolac činio u posljednjih nekoliko utakmica.

Već duže vrijeme spominje se dolazak bivšeg kapetana Vatrenih, Darija Srne, ali kako stvari trenutačno stoje to se ipak neće dogoditi. Arsenalov Hector Bellerin također je bio jedna od opcija, ali 'Topnik' je odlučio potpisati novi ugovor s klubom s Emiratesa.

Prvotni plan Barcelone zapravo je bio kupiti jeftinog beka do trenutka kada bi na Nou Camp stigao Bellerin, a obzirom kako je to sada postala nemoguća misija, Katalonci su se okrenuli Southamptonovom Cedricu Soaresu.

Barca je ovog notometaša htjela još prošle sezone dok je nosio dres Sportinga. Čak štoviše, tada je bila opcija on ili Aleix Vidal. Ali, kako prenosi Goal.com došlo je vrijeme za ispravljanje pogreške.

Linker
19. travanj 2024 19:13