Alex Caparros/Getty Images
TO MOŽE DOBITI SAMO ON

BARCELONA OD NJEGA STVARA BOŽANSTVO! U NOGOMETU ĆE SE DOGODITI ČUDO Čarobnjak potpisuje doživotni ugovor, nakon igračke karijere dobiva novu ulogu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2019. 01:26

Ako smo mislili da će se u slučaju Lionela Messija i Barcelone dogoditi nešto nezamislivo, vjerojatno smo se prevarili. Iako je i sam argentinski nogometaš rekao da je jednom prilikom, više zbog financijskih razloga i razmišljao o napuštanju kluba s Camp Noua, to se neće dogoditi. Ako pitate Jordija Bertomeua, predsjednika Barcelone, on je već potpisao "doživotan ugovor" s ponajboljim nogometašem današnjice.

Barcelona će Messiju na stol staviti upravo to. Ugovor s klubom do kraja karijere. Zaštitni znak kluba trebao bi staviti autogram na novi ugovor koji će isteći u ljeto 2022. godine, taman nakon Svjetskog prvenstva u Kataru. Pretpostavlja se da bi Argentinac tada mogao i završiti karijeru.

Iako Bertomeu još uvijek nije razgovarao na tu temu s Messijevim ocem Jorgeom, iz Španjolske dolaze informacije da bi se o tom problemu moglo krenuti raspravljati vrlo brzo.

Što se samog igrača tiče, kako javlja španjolska Cadena Ser, on još nije razgovarao s predsjednikom kluba, ali sad je otvoren za diskusiju. Zadnji put su imali razgovor nakon ispadanja od Liverpoola u Ligi prvaka, a tada su na dnevnom redu ipak bile neke druge stvari. Trebalo je preboljeti onakav šok.

Međutim, Messi bi s Barcelonom mogao potpisati i ugovor o suradnji izvan nogometnog terena. Barca bi ga željela učiniti doživotnim klupskim brendom. To bi se iskristaliziralo kroz desetogodišnju suradnju na svim poljima kad je riječ o predstavljanju kluba u svijetu.

To je nešto što u nogometu još nismo vidjeli, a kako će se manifestirati ostaje nam da vidimo jednom kad čarobnjak iz Rosarija objavi da je njegovoj karijeri došao kraj.

Linker
21. travanj 2024 01:07