17 Sep 1997: Robert Lee (left) of Newcastle United and Christophe Dugarry (right) of Barcelona in action during a UEFA Champions League match at St James'' Park in Newcastle, England. Newcastle won the match 3-2. \ Mandatory Credit: Stu Forster/Allsport
Stu Forster Getty Images

OPRAO IH JE I BIVŠI IGRAČ

'BARCELONA? TO JE KLUB KLAUNOVA U KOJEM SE SVE RADI NAOPAKO!' Legenda Barce više ne želi šutjeti: 'To se već dugo ponavlja'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 07.02.2020. u 23:16

 • Ispadanje Barcelone iz četvrtfinala španjolskog kupa Kralja nije dobro sjelo nikome od njenih navijača. Umjesto igre i rezultata u presudnom dijelu sezone cvate samo kriza na svim razinama, od uprave do odnosa na terenu. Na Camp Nou više ništa ne štima, a gotovo iz sata u sat javljaju se i bivši nogometaši koji se naprosto ne mogu načuditi svemu onome što pogađa višestrukog prvaka Europe.

  Najnoviji koji je istupio je Cristophe Dugarry. Nije on bio dugo u klubu, tek jedan dio sezone 1997/98, ali se iz svog kuta osvrnuo na nedavna događanja. Jedna rečenica posebno je znakovita iz njegova intervjua za RMC Sport.

  - To je klub klaunova u kojem se sve radi naopako - rekao je nekadašnji francuski reprezentativac.

  Osim loših igara, Barcelona do kraja sezone vjerojatno neće imati prvoga napadača. Ozlijeđeni su Suarez i Dembele, tražili su posebno odobrenje Španjolskog nogometnog saveza da im se dopusti dovođenje "devetke" i izvan prijelaznog roka. Nije to problem, dobit će ga, ali izbor za takvog igrača vrlo je sužen budući da on mora biti iz Primere ili bez angažmana.

  - Imam osjećaj kao da u klubu nema vizije. Kupe Coutinha pa ga se odreknu, kupe Dembelea, možda će i s njime na kraju biti isto. Otkako su otišli Xavi i Iniesta trgovalo se loše, a to se ponavlja u već nekoliko prijelaznih rokova - podvlači Dugarry.

  Iz drugih medija