Ivan Rakitić
 David Ramos/Getty Images
NIJE GA ODBACIO

BARCELONINA ISTINA O IVANU RAKITIĆU Luis Enrique odbacio glasine o velikom transferu hrvatskog veznjaka!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2017. 12:37

Iako su se španjolski, ali i svjetski mediji raspisali o mogućem transferu Ivana Rakitića u Manchester City, trener Barcelone Luis Enrique odbacio je takvu mogućnost.

"Informacije koje donose mediji nisu pouzdane niti 25%, bilo se radi o hrvatskim, španjolskim ili engleskim medijima", komentirao je Enrique na presici nakon nedjeljne prvenstvene utakmice protiv Villarreala.

Rakitić je izostavljen iz kadra za spomenutu utakmicu protiv Villarreala i nije zaigrao u prvenstvu od velikog derbija u Primeri protiv Real Madrida 3. prosinca.

"Glasine o njegovom navodnom transferu nemaju veze s tim što on nije u momčadi. Moj je posao izabrati igrače i momčad koja će zaigrati", dodao je Barcelonin trener.

Engleski mediji redovito u tekstovima o Rakitiću citiraju njegove lijepe riječi na račun menadžera Manchester Cityja Pepa Guardiole.

"Uzeo sam dres broj 4 zbog Pepa. Bila je to za mene sjajna prilika i objeručke sam ju prihvatio...Bila bi sjajna prilika raditi s njim jednog dana, a ako ne, pozvat ću ga na kavu", rekao je svojevremeno Rakitić.

Kako će se situacija razvijati ostaje za vidjeti, a prva sljedeća prilika Rakitiću da zaigra ukazuje se u srijedu protiv Athletic Bilbaa u Kupu kralja.


Ivan Rakitic - All 20 Goals for FC Barcelona... by videosansebastian

Linker
19. travanj 2024 21:56