SUSANA VERA REUTERS
MRTVA TRKA NA VRHU

BENZEMA U ZADNJOJ SEKUNDI SPASIO REAL, JEDAN OD NAJZASLUŽNIJIH ZA GOL JE - COURTOIS! Drama na Mestalli, Joviću poništen gol, Modrić zamijenjen

Piše: HinaObjavljeno: 15. prosinac 2019. 23:59

Nogometaši Valencije spriječili su povratak madridskog Reala na vrh ljestvice španjolskog prvenstva odigravši pred svojim navijačima 1-1 (0-0) protiv favorita koji se spasio od poraza pogotkom u posljednjim sekundama dvoboja.

Vodeći gol za domaće postigao je veznjak Carlos Soler u 78. minuti. Bod Realu donio je Benzema u petoj minuti sučevog dodatka, nakon što je u kazneni prostor stigao i vratar Courtois te sudjelovao u akciji koja je prethodila pogotku francuskog napadača.

Luka Modrić je bio u početnoj postavi i kreirao nekoliko izglednih situacija za suigrače, a i sam je u 19. minuti zaprijetio vratima domaće momčadi udarcem s ruba kaznenog prostora koji je prošao blizu lijeve vratnice. Zidane ga je u 81. minuti zamijenio Lukom Jovićem iz taktičkih razloga. Joviću su suci u nadoknadi vremena opravdano poništili pogodak zbog zaleđa.

Ni Sevilla nije iskoristila kikseve vodećeg dvojca, jer je poražena na svom terenu od Villarreala. Stirijelac za Sevillu bio je El Haddadi (66), a za Villarreal Albiol (13) i Ekambi (74).

Linker
23. travanj 2024 02:28