David Ramos/Getty Images / Getty Images
PIŠE MARCA

CAMP NOU IZREKAO PRESUDU U 'SLUČAJU RAKITIĆ' Barcelonina publika je poslala jasnu poruku treneru Enriqueu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. siječanj 2017. 17:23

Barcelona je na jedvite jade uspjela izboriti plasman u četvrtfinale Kupa kralja protiv Athletic Bilbaa. U srijedu navečer Katalonci su nadoknadili zaostatak 1:2 iz prve utakmice i na domaćem travnjaku su u uzvratu slavili s 3:1 u utakmici u kojoj je Ivan Rakitić ušao u igru u 80. minuti.

Marca se raspisala o reakciji publike na Camp Nouu nakon Rakitićevog ulaska u igru.

"Camp Nou je na Rakitićevoj strani...Jučer je publika poslala jasnu poruku upravi, a upravi bi bilo bolje da ju sasluša. Kada je Rakitić ušao u igru umjesto Rafinhe u zadnjih deset minuta zaslužio je jedan od najvećih aplauza večeri. Zajedno uz Neymara i Messija publika je najviše pljeskala Hrvatu i poruka je jasna: Camo Nou želi Rakitića", piše Marca. A Neymar i Messi zabili su drugi i treći gol.

Ostaje za vidjeti kako će trener Luis Enrique u nastavku sezone tretirati hrvatskog veznjaka o čijem navodnom potencijalnom transferu u Manchester Cityju već danima pišu i otočki i svjetski mediji.

Donedavno standardni član udarne Barcelonine postave dobiva minutažu na kapaljku, a navijačima se takvva Enriqueova politika, čini se, ne sviđa.

Linker
25. travanj 2024 19:33