screenshot Instagram
NIJE HTIO ČEKATI

'DA VAM BUDEM ISKREN, NE DAJEM TOME NA ZNAČENJU...' Leo Messi napokon objasnio zašto nije došao na dodjelu velike nagrade Luki Modriću

Piše: Danijel GašpertObjavljeno: 27. prosinac 2018. 16:48

Kapetan Barcelone i Argentine, Lionel Messsi, znao je da ove godine neće osvojiti nagradu Zlatna lopta za najboljeg nogometaša svijeta koja je otišla u ruke Luke Modrića a on ostao na petom mjestu.

„Da vam budem iskren, ne dajem tome na značenju iako je ta nagrada izuzetno relevantna. Ja sam znao da ju ove sezone nisam imao šanse dobiti. Slušao sam imena kojima se baratalo te sam znao da neću biti ondje“, rekao je Messi u intervju za španjolske novine Marca. Novinar ga nije pitao zašto nije došao na priredbu dodjele nagrade u London i Pariz, gdje su ga bili pozvali FIFA i France Football.

„Nisam htio čekati hoću li biti treći, četvrti ili peti. U tom smislu nije me iznenadilo što sam završio na petom mjestu jer nisam očekivao ništa“, rekao je 31-godišnji napadač koji je pet puta osvojio tu nagradu.

Prije nekoliko dana je pak primio priznanje Zlatna kopačka za najboljeg strijelca u europskim ligama koje mu je uručila Marca, što je i bio povod za razgovor.

Linker
27. travanj 2024 06:59