Soccer Football - La Liga Santander - Celta Vigo v Atletico Madrid - Balaidos, Vigo, Spain - September 1, 2018 Atletico Madrid's Nikola Kalinic during the match REUTERS/Miguel Vidal
REUTERS/Miguel Vidal

KONKURIRA ZA GETAFE

DOBRE VIJESTI ZA NIKOLU KALINIĆA Hrvatski napadač se oporavio od ozljede i na raspolaganju je treneru Simeoneu

AUTOR:
  • Miho Dobrašin

 • OBJAVLJENO:
 • 22.09.2018. u 08:43

 • Hrvatski napadač Nikola Kalinić u četvrtak je normalno trenirao sa suigračima u Atletico Madridu nakon što se oporavio od ozljede gležnja desne noge zadobivene prije dva tjedna, priopćio je Atletico.

  Bivši reprezentativac je sudjelovao u trening utakmici koja je trajala oko 20 minuta i u kojoj nije sudjelovala većina igrača koja je u utorak u Ligi prvaka pobijedila Monaco s 2:1. Kalinić je na skraćenom terenu igrao u špici u formaciji 4-3-3 dok su Gelson Martins i Thomas Lemar igrali uz njega s lijeve i desne strane.

  U jednom trenutku je 30-godišnji napadač primio udarac u zglob desne noge nakon čega je nekoliko trenutaka proveo na tlu, no čini se da nije bilo ništa ozbiljno.

   

  Kalinić je, naime, 7. rujna na sličnoj trening utakmici zadobio udarac pa je zbog nagnječenja gležnja morao mirovati. Vježbao je individualno te propustio posljednje dvije utakmice, protiv Monaca te prvenstvenu s Eibarom. Trebao bi konkurirati za subotnji okršaj s Getafeom u istoimenom madridskom predgrađu.

  Iz drugih medija