REUTERS
ISKREN DO BOLA

DUGO JEDAN PORAZ NIJE OVAKO BOLIO! VELIKAN SVE ISTRESAO PRED NOVINARE: 'Ogorčeni smo, bijesni, utučeni, neopisivo žalosni, baš svi. A ja najviše'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2017. 21:28

Zinedine Zidane bio je bijesan nakon poraza. Stigao je pred novinare, vjerojatno svjestan da 0:3 protiv Barcelone u El clasicu, usred Madrida, uz 14 bodova zaostatka u Primeri, vrlo lako mogu poništiti sve trofeje koje je proteklih godina osvojio na Santiago Bernebeuu.

Poraz boli tim više jer je Real u prvom poluvremenu mogao povesti, imao je igru, a onda se u drugom poluvremenu 'raspao', nakon prvog pogotka Suareza kojem je kumovala odlična akcija Ivana Rakitića, ali i nesretna reakcija Matea Kovačića. Realov Vatreni se kolegi iz reprezentacije doslovno sklonio u stranu i otvorio put prema golu Reala.

Posao su dovršili Messi iz jedanaesterca u 66. minuti i Vidal u sudačkoj nadoknadi, a Kraljevi su usred Madrida u svlačionicu ispraćeni zvižducima.

SAŽETAK UTAKMICE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

"Osjećamo se ogorčenima, bijesnima, ovaj poraz strašno boli sve nas, ali poručujem svima da se nećemo predati. Ovo je za nas jako težak trenutak i složena situacija jer radi se o porazu od 3:0. Mislim da kad se sagledaju svih 90 minuta nismo zaslužili ovako nešto", rekao je uzrujani Zidane i još jednom ponovio ono što sad vjerojatno jako teško dopire do svakog Realovog navijača.

"Ovo je strašno bolan poraz, svi smo utučeni i neopisivom tužni, najviše ja. Ali vratit ćemo se još jači!".

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
24. travanj 2024 18:54