Alex Caparros/Getty Images
PIŠE MARCA

'DVOSTRUKA KRIZA - MODRIĆ I KROOS U UŽASNOJ SU FORMI' Kritike za Realov dvojac deset dana od El Clasica, Španjolci otvoreno prozvali kapetana Vatrenih

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. listopad 2018. 15:25

Dva dana uoči domaćeg okršaja protiv Levantea u kojoj će Real Madrid pokušati prekinuti negativnu seriju od četiri susreta bez postignutog gola i naravno, bez pobjede (tri poraza i remi), Marca donosi tekst pod naslovom 'Dvostruka kriza Reala s lošom formom Tonija Kroosa i Luke Modrića'.

Zadnji gol Real je zabio još 22. rujna kada je Asensio zabio Espanyolu za minimalnu 1:0 pobjedu. Nakon toga uslijedio je poraz od Seville (3:0), remi protiv Atletica (0:0), te 1:0 porazi od CSKA i Alavesa. Domaći okršaj protiv Levantea u subotu prilika je za prekid crnog niza.

"Real prolazi kroz krizu, skoro sedam sati je bez gola, četiri utakmice je bez pobjede, a nisu samo napadači u jako lošoj formi, nego i Toni Kroos i Luka Modrić. Kroos je šest utakmica bez pobjede s klubom i reprezentacijom. Izgubio je čvrstoću i preciznost koje karakteriziraju njegovu igru. Modrić je bio dio hrvatske reprezentacije koja je remizirala protiv Engleske (0:0), ukupno je bez pobjede u pet utakmica i momčadi za koje je igrao nisu zabile 499 minuta. Realu slijede ključne utakmice protiv Levantea, Viktorije Plzen prije derbija protiv Barcelone i dvojica ključnih veznjaka moraju hitno naći odgovore za svoju lošu formu", stoji u Marcinom tekstu kojeg potpisuje novinar Eduardo Redondo.

Linker
18. travanj 2024 06:15