Screenshot
NAJVEĆE PRIZNANJE

FOTO: CIJELI CAMP NOU STAO NA STRANU IVANA RAKITIĆA KAD MU JE BILO NAJTEŽE! 'Odjednom se začula gromoglasna buka, svi su se pitali što se događa...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. rujan 2019. 15:35

Nogometaši Barcelone sinoć su u okviru 4. kola španjolskog nogometnog prvenstva demonstrirali moć protiv Valencije. Najzanimljiviji susret tjedna završen je pobjedom Katalonaca od 5:2, a posebno važan trenutak za hrvatske poklonike nogometa dogodio se sredinom drugog poluvremena.

Nešto ranije od 70. minute kada je ušao u igru umjesto Frenkieja De Jonga, Ivanu Rakitiću zapljeskao je cijeli stadion Camp Nou. Kada je izašao na zagrijavanje, navijači Barcelone uputili su mu gromoglasan pljesak i poveli pjesmu njemu u čast. Sa stadiona Barcelone orilo se: "Ivan Rakitić, la la la la..."

Sve je to zapisao Angel Perez, novinar španjolskog lista Mundo Deportivo koji je na taj način poentirao da su navijači Barce i dalje na strani hrvatskog reprezentativca koji ove sezone ne igra standardno u momčadi. Iako je u klubu od 2014. godine, odnosno iako ga trener Ernesto Valverde izrazito poštuje, dolazak konkurenata i pojava nekih mladih igrača iz klupske akademije istisnuli su ga iz njegovih planova.

REUTERS/Albert Gea
REUTERS

- Rakitić nije započeo sezonu iz snova, izgubio je povjerenje Valverdea koji još nije uspio objasniti zašto jedan od njegovih najkorištenijih igrača do ove sezone igra tako malo. Zato je ovo što se dogodilo na Nou Campu protiv Valencije bila injekcija morala za Hrvata, koji je, zahvalan navijačima zbog ovacija, otišao do tribine Gol Nord i poklonio navijačima svoj dres - napisao je Perez.

Linker
19. travanj 2024 09:41