Luka Modrić / reuters, Sn ilustracija
REAL JEDVA DO POBJEDE

FOTO: MADRID SE JOŠ JEDNOM NAKLONIO SVOM KRALJU! MODRIĆ STIGAO S NAGRADOM I IZAZVAO OVACIJE Real u samoj završnici spašavao pobjedu

Piše: HinaObjavljeno: 15. prosinac 2018. 21:40

Veliko priznanje odali su Luki Modriću navijači Reala na stadionu Santiago Bernabeu. Luka je donio svoju Zlatnu loptu i predstavio je gledateljima, a s tribina su odzvanjale ovacije najboljem nogometašu svijeta.

Modrić je nagradu primio na ceremoniji proglašenja 3. prosinca u Parizu, a utakmica s Rayo Vallecanom bila je prva na Bernabeuu nakon gala-večeri.

Nogometaši Real Madrida pobijedili su u 16. kolu Primere na svom Bernabeu Rayo Vallecano s minimalnih 1-0 i probili se na treće mjesto.

Real je teškom mukom dobio pretposljednji Rayo, iako je već u 13. minuti Benzema pogodio mrežu gostiju. Ostatak utakmice prošao je u vrlo lošoj igri Kraljevskog kluba, dok je Rayo bio bezopasan sve do 91. minute kada su gosti uputili dva opasna udarca na gol i skoro izjednačili. Luka Modrić je igrao do 90. minute za Real, kojeg u srijedu čeka polufinale Svjetskog klupskog prvenstva u UAE protiv japanske Kashime.

Vode Barcelona i Atletico s po 31 bodom, Real je sada treći s 29 bodova, a Rayo je ostao predzadnji sa samo 10 bodova.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 14:18