REUTERS/Maxim Shemetov
NAKON SVEGA...

FOTO: NEOČEKIVAN POTEZ IZ MADRIDA! Što klub pokušava poručiti Luki Modriću? Hrvat izostavljen s popisa kapetana, evo tko je preuzeo Ronaldovu ulogu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. rujan 2018. 12:25

Igrači i čelni ljudi Real Madrida obavili su fotografiranje za službenu stranicu kluba, a s tog događaja stiže i jedna zanimljiva informacija koja otkriva odabir četiri kapetana 'Kraljevskog kluba'.

Mjesto prvog kapetana očekivano je rezervirano za Sergija Ramosa, njegov prvi zamjenik ostaje Brazilac Marcelo, treći izbor je Karim Benzema, a četvrti Raphael Varane.

Upravo je odabir francuskog braniča najveće iznenađenje jer se među navijačima očekivalo da bi poziciju upražnjenju odlaskom Cristiana Ronalda mogao preuzeti Luka Modrić.

Hrvatski veznjak najbolji je igrač Europe i Svjetskog prvenstva u Rusiji, favorit je za osvajanje FIFA-ine nagrade za najboljeg igrača svijeta, a ujedno je i jedan od ključnih pojedinaca španjolskog velikana.

Zbog svega navedenog, Modrićevo izostavljanje s ovog popisa je veliko iznenađenje, a možda i poruka da na hrvatskog veznjaka ne misle još dugo računati...

Šanjolska Marca istaknula je da je Luka barem naslijedio Ronaldovu poziciju na grupnoj fotografiji gdje se smjestio do trenera Julena Lopeteguija, dok je Gareth Bale zauzeo mjesto s druge strane.

View this post on Instagram

@RealMadrid Official team photo 2018/19.

A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid) on

Linker
19. travanj 2024 01:58