REUTERS/Juan Medina
SENZACIJA KOLA

FOTO: NOVI ŠOK ZA MODRIĆA I REAL Zvižduci odzvanjali Santiago Bernabeuom nakon utakmice iza koje su ostali repovi, kapetan Vatrenih izgubio živce

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. siječanj 2019. 21:19

U 18. kolu španjolske La Lige Real Madrid je na svome Santiago Bernabeuu iznenađujuće poražen, bolji je bio Real Sociedad rezultatom 2:0.

Gosti su poveli već u 3. minuti kada je Casemiro nespretno srušio gostujućeg igrača u šesnaestercu, a sudac Munuera Montero pokazao na najstrožu kaznu. Siguran realizator bio je Brazilac Willian Jose.

Suđenje je na ovoj utakmici bilo u najmanju ruku upitno. Glavni sudac José Luis Munuera Montero propustio je dosuditi barem dva očigledna jedanaesterca za madridski Real, a kod jedne takve upitne situacije žuti karton dobio je Luka Modrić zbog vidljive frustracije inače vrlo smirenog hrvatskog kapetana.

U 61. minuti drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton, dobio je Lucas Vázquez zbog jednog prekršaja na sredini terena. Publika nije smatrala da je takav prekršaj adekvatan za žuti karton te su i za tu odluku s tribina odjekivali zvižduci.

Trener Reala Santiago Solari povukao je očajničke poteze, iz igre je izvadio Marcela i Tonija Kroosa, a u igru su ušli Reguilon i Ceballos kako bi preokrenuli rezultat. Igra se potpuno otvorila i gol je visio u zraku.

Vinicius Junior bio je u nekoliko izglednih prilika, Benzema je također promašivao nemoguće, a kazna je stigla u 83. minuti kada je glavom pogodio Ruben Pardo na asistenciju Williana Josea.

Real je ovim porazom propustio preskočiti Alaves i ostao je na petome mjestu Primere, a Real Sociedad zauzeo je 11. mjesto. Ostaje upitno što će nakon ove utakmice biti s trenerom Santiagom Solarijem jer su se već i uoči ovoga susreta mogle čuti brojne kritike na račun argentinskog trenera.

PRIMERA, REZULTATI 18. KOLA,

Petak:

Levante - Girona 2-2 (Morales 58, Coke 86 / Portu 31, Garcia 72)

Espanyol - Leganes 1-0 (Iglesias 9)

Subota:

Valladolid - Rayo Vallecano 0-1 (Medran 1)

Alaves - Valencia 2-1 (Baston 21, Pina 45+2 / Parejo 14)

Huesca - Betis 2-1 (Ferreiro 74, Rivera 79/ Sanabria 55-11m)

Nedjelja:

Eibar - Villarreal 0-0

Sevilla - Atletico 1-1 (Ben Yedder 37 / Griezmann 45)

Real M. - Real S. 0-2 (Willian Jose 3-11m, Ruben Pardo 83)

Getafe - Barcelona

Ponedjeljak:

Celta - Athletic

Rezultati by SofaScore

Linker
01. svibanj 2024 18:16