REUTERS
LA PRIMERA

FOTO: NOVI TRENUTAK GENIJALNOSTI MODRIĆA, ALI I NOVI KIKS REALA MADRIDA 'Kraljevi' jedva do boda: Madriđane ne ide, ali jedan čovjek nemilice trpa!

Piše: HinaObjavljeno: 16. travanj 2019. 00:59

U posljednjem susretu 32. kola španjolskog nogometnog prvenstva Leganes i Real iz Madrida su igrali 1-1 (1-0).

Domaće je u vodstvo doveo Jonathan Silva (45) na samom isteku prvog poluvremena, a poravnao je Benzema (50) početkom nastavka.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je čitavu utakmicu za Real te je sjajnom dubinskom loptom proigrao Benzemu u akciji kod pogotka. Vratar Leganesa Cuellar obranio je prvi pokušaj Francuza, ali centarfor Reala najbrže je reagirao na odbijanac i poravnao.

screenshot

Treći Real sada ima 61 bod, 13 manje od vodeće Barcelone, a četiri manje od gradskog rivala Atletica koji se nalazi na drugom mjestu, dok je Leganes 11. sa 41 bodom.

Arsenal do važne pobjede u gostima kod Watforda

U posljednjoj utakmici 34. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal je kao gost svladao Watford sa 1-0 (1-0).

Strijelac jedinog gola bio je Aubameyang u 10. minuti nakon velike pogreške domaćeg vratara Fostera. Samo minutu potom crveni je karton dobio kapetan domaćih Deeney, no rezultat se više nije mijenjao.

Ovom pobjedom Arsenal je skočio na četvrto mjesto sa 66 bodova, jednim manje od trećeg Manchester Uniteda, a istim brojem bodova kao i peti Chelsea, koji je odigeao utakmicu više, dok je Watford ostao 10. sa 46 bodova.

Na vrhu je Liverpool sa 85 bodova, dva više uz utakmicu više od drugog Manchester Cityja.

Atalanta i Empoli bez golova i pobjednika

U posljednjoj utakmici 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva Atalanta i Empoli su u Bergamu igrali 0-0.

Atalanti su trebali bodovi za skok na četvrto mjesto na ljestvici koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone, dok je Empoli u borbi za ostanak u Serie A, pa se čitavim tijekom utakmice igralo na polovici gostiju. No, domaći igrači promašili su nekoliko sjajnih prilika, a briljirao je i vratar Empolija Dragowski koji je najzaslužniji za vrijedan bod.

REGGIO NELL'EMILIA, ITALY - AUGUST 23:  Mario Pasalic of Atalanta BC kicks the ball during the UEFA Europa League Play-Off first leg match between Atalanta BC and FC Copenhagen at Mapei Stadium - Citta' del Tricolore on August 23, 2018 in Reggio nell'Emilia, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images

Mario Pašalić ostao je na klupi Atalante koja je ostala šesta sa 53 boda, dva manje od četvrtog Milana, a jednim manje od pete Rome, dok Marko Pajač nije konkurirao za nastup u sastavu Empolija koji je i dlaje u zoni ispadanja, 18. sa 29 bodova, dva manje od 17. Bologne koja drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Na vrhu je Juventus sa 84 boda, 17 više od drugog Napolija te mu iz preostalih šest kola treba jedan bod za potvrdu osmog uzastopnog, a 35. ukupno naslova prvaka.

Rezultati by SofaScore

Linker
24. travanj 2024 20:36