Reuters
LA PRIMERA

FOTO: ON DEFINITIVNO NIJE S OVOG SVIJETA! MESSI JOŠ JEDNOM POKAZAO DA MU NEMA RAVNOG Argentinac utrpao tri gola, a ne zna se koji je bolji

Piše: HinaObjavljeno: 09. studeni 2019. 23:59

Nogometaši Barcelone pobijedili su Celtu Vigo sa 4-1 (2-1) u dvoboju 13. kola španjolskog prvenstva na Camp Nou, a kapetan Katalonaca Lionel Messi postigao je još jedan 'hat-trick' s dva gola iz slobodnih udaraca te jednim postignutim iz jedanaesterca.

Svoj 52. 'hat-trick' u karijeri, a 34. u utakmicama španjolskog prvenstva Messi je započeo u 23. minuti, kad je realizirao kazneni udarac dosuđen nakon igranja rukom braniča Celte Aidooa. Gosti su se nakratko vratili u ravnotežu u 42. minuti, kad je Olaza iz slobodnog udarca svladao Marc-Andrea ter Stegena.

No, tako je samo izazvao Messija koji je u sučevom dodatku prvog dijela pogodio prvi od dva 'slobodnjaka', ovaj sa 25 metara udaljenosti. U trećoj minuti nastavka, sa slične pozicije, samo koji metar bliže vratima, Argentinac je pogodio gotovo identično mjesto. Gostujući vratar Ruben Blanco se još jednom ispružio koliko je mogao, ali nije uspio zaustaviti loptu.

Konačnih 4-1 u 85. minuti postavio je Sergio Busquets, svojim prvim pogotkom za Barcelonu nakon dvogodišnjeg posta.

Ivan Rakitić je ostao na Barceloninoj klupi za pričuve.

Uvjerljivom pobjedom Barcelona je došla na vrh ljestvice sa 25 bodova, koliko ima i drugoplasirani Real Madrid, ali uz lošiju gol-razliku. Treći je Real Sociedad sa 23 boda. Celta je ostala na 18. mjestu u zoni ispadanja.

Nogometaši Real Madrida uvjerljivo su sa 4-0 (3-0) slavili na gostovanju kod Eibara, a kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu i bio asistent kod četvrtog pogotka.

Linker
20. travanj 2024 04:52