REUTERS/Marcelo del Pozo
BARCA I DALJE UVJERLJIVA

FOTO: RAKITIĆ ASISTENT ARGENTINSKOM ČAROBNJAKU ZA JEDAN OD NAJLJEPŠIH GOLOVA SEZONE Čudesni Messi zabio hat-trick i dobio ovacije suparničkih navijača

Piše: HinaObjavljeno: 17. ožujak 2019. 23:56

U posljednjem susretu 28. kola nogometnog prvenstva Španjolske vodeća Barcelona je u nedjelju u gostima kod Betisa slavila sa 4-1, uz šou Messija i Luisa Suareza, te asistenciju Rakitića.

Lionel Messi je u 18. minuti iz slobodnog udarca doveo u vodstvo Barcu, a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+2) Messi je, nakon asistencije petom Luisa Suareza, pogodio za 2-0.

U 63. minuti Luis Suarez je "promiješao" četvoricu protivničkih igrača i zabio za 3-0. Odličnu partiju Messi je okrunio hat-trickom. U 85. minuti, na asistenciju Ivana Rakitića, fenomenalnim lobom trese mrežu nakon kojeg su mu na otvorenoj sceni aplaudirali i navijači Betisa. Ivan Rakitić za Barcu je odigrao skoro cijeli susret (do 88. minute) pruživši solidnu partiju.

Utješni pogodak za domaćine zabio je Loren Moron (82).

Valladolid je u 28. kolu Primere upisao važnu pobjedu u borbi za opstanak, svladavši u gostima Eibar sa 2-1, a oba gola gosti su postigli u sudačkoj nadoknadi, Daniele Verde (90+1) iz penala i Sergi Guardiola (90+3). Duje Čop opet je ostao na klupi Valladolida.

Espanyol je izgubio od Seville sa 0-1, a strijelac je bio Wissam Ben Yedder u 53. minuti iz penala. Hrvatski veznjak Marko Rog igrao je za Sevillu od 74. minute.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 09:29