Screenshot
PRIMERA

FOTO: RAKITIĆ SAVRŠENOM ASISTENCIJOM OKRUNIO VELIKI PREOKRET BARCELONE Momčad iz Madrida šokirala Messija i društvo pa otišla s tri gola u mreži

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 09. ožujak 2019. 21:31

Barcelona je relativno teško dobila Rayo Vallecano (3:1), ključnim golom iz sumnjivog kaznenog udarca, ali je zadržala siguran hod prema naslovu prvaka nakon 27 kola. Gosti iz Madrida vodili su pogotkom De Tomasa, koji je sve napravio solo akcijom. Izjednačio je Pique na dodavanje Messija u prvom dijelu, a gol za 2:1 zabio je Messi u 50. minuti. Semedo se bacio, obrambeni igrač je išao nogom prema njemu, je li ga zakačio? Sudac je svirao, VAR nije demantirao.

Gosti su povremeno uzvraćali, da bi u 82. minuti Suarez postigao konačan rezultat. Ivan Rakitić dobio je djelomičnu poštedu, ušao je na teren u 80. minuti umjesto Coutihna. Popraćen je ovacijama gledatelja da bi u prvoj akciji asistirao za gol.

MADRID, SPAIN - MARCH 02: Ivan Rakitic of Barcelona scores his sides first goal past Thibaut Courtois and Sergio Ramos of Real Madrid during the La Liga match between Real Madrid CF and FC Barcelona at Estadio Santiago Bernabeu on March 02, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Getty Images

Suarez i on odigrali su dupli pas, na kraju je Urugvajac iz blizine gurnuo loptu u praznu mrežu. Rakitić ove sezone ima pet golova i sedam asistencija.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v FC Barcelona - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 2, 2019   Barcelona's Ivan Rakitic scores their first goal           REUTERS/Juan Medina
REUTERS

Barcelona je bila dominantna u posjedu, imao je Messi mogućnost zabiti još koji pogodak, ali čeka je Lyon u Ligi prvaka, što je sada najvažnije.

Atleticu je bitno što je uzeo tri boda protiv Leganesa (1:0), igrajući s dijelom promijenjenom ekipom. Jedini gol zabio je Saul Niguez u 50. minuti. Nakon što nije bio uspješan s bijele točke, vratar Lunin obranio mu je šut, pritrčao je i poslao loptu u mrežu. Saul je ušao s klupe, Morata nije ni izašao na travnjak. Nikola Kalinić je bio u prvoj postavi, na terenu je boravio do 73. minute, a sudjelova je i kod gola. Njegov je bio pas za Correu, nad kojim je napravljen prekršaj. Ukrajinca Lunin je udarac Lemara skrenuo u vratnicu. Atletico je mislima u Torinu na gdje brani prednost 2:0 protiv Juventusa.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 01:44