Reuters
BRAVO MAJSTORE

FOTO: STRAŠAN GOL MODRIĆA U DRAMATIČNOJ POBJEDI REALA Hrvatski maestro načeo domaćine bombom u rašlje, 'kraljevi' u posljednjim minutama do slavlja!

Real Madrid je u 19. kolu španjolske La Primere u dramatičnoj završnici stigao do pobjede protiv Betisa (2:1). Nakon što je Barcelona na Nou Campu stigla do pobjede protiv Eibara (3:0), pred Kraljevima je bio imperativ pobjede ukoliko su htjeli ostati u kakvoj takvoj utrci za naslov prvaka.
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 13. siječanj 2019. 22:14

U 85. minuti krenuli smo već pisati kako su dani Santiaga Solarija na Bernabeuu odbrojani, ali onda se tri minute kasnije ukazao Dani Ceballos i pogodio za veliko slavlje nad Betisom u gostima (2:1). Iako je Ceballos donio tri boda, Luka Modrić (odigrao 90 minuta) je, dojma smo, bio prvo ime susreta, još jednom je pokazao zašto je najbolji na svijetu...

Već u 13. minuti poveo je Real, zabio je naš kapetan, a to je značilo da su gledatelji mogli uživati u golčini. Luka rijetko poentira, ali kada to učini onda je to spektakl.

Iznimke nije bilo ni ovog puta. Naime, uposlio je Carvajala na desnoj strani, koji je ušao u sredinu tukao, no u blok, zatim je lopta opet stigla do Modrića koji je odmah snažno opalio i čudesno pogodio!

Inače, za potvrdu pogotka upotrijebio se VAR jer je bilo dvojbeno je li u toj akciji Benzema bio u zaleđu, no sve je bilo čisto.

Međutim, nije Real dobro izgledao, nikako se nije uspio nametnuti Andalužanima, Betis je jako dobro parirao. Opasno je visio Real, a sukladno tome i argentinski stručnjak na njegovoj klupi.

Nagrada za hrabru igru Betisa stigla je u 67. minuti kada je Canales zabio na asistenciju Lo Celsa. Opet je na scenu nastupio VAR jer se činilo da je Canales bio u nedozvoljenoj poziciji, no Alejandro Hernandez pokazao je na centar.

I kako je utakmica išla prema kraju Real je bio, naravno, sve nervozniji. Nikako nije mogao stvoriti priliku, a onda kad ne ide iz igre moralo se otvoriti iz prekida. I tko će kome nego svoj svome, Ceballos nije proslavio pogodak protiv bivšeg mu kluba, ali zato su na klupi Reala svi burno skočili znajući koliko ovaj pogodak znači.

No, ako Madriđani nešto žele napraviti ove sezone morat će to u budućnosti puno bolje izgledati...

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 17:15