REUTERS/Marcelo Del Pozo
RIJEČ TRENERA

FOTO: ZIDANE ODUŠEVLJEN NAKON TEŠKO IZBORENE POBJEDE U SEVILLI 'Odigrali smo sjajnu utakmicu! Ovo je najboljih 90 minuta otkako sam se vratio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. rujan 2019. 10:52

Real je sinoć srušio neugodnu tradiciju jer je pobjedu na gostovanju protiv Seville čekao preko četiri godine, a pobjednički pogodak u trijumfu 1:0 donio mu je čovjek u formi, Karim Benzema.

- Godinama nismo slavili ovdje. Došli smo s čvrstim mentalitetom i namjerom da smanjimo broj pogrešaka na minimum. Odigrali smo vrlo kontroliranu utakmicu - izjavio je nakon pobjede kapetan Reala Sergio Ramos kojeg su u Sevilli navijači tradicionalno dočekali zvižducima pri svakom dodiru.

Navijači Seville će sigurno biti razočarani ovim rezultatom jer su u zadnje vrijeme navikli na pobjede protiv Reala na svomm terenu. Sevilla je pobijedila zadnja tri susreta s kraljevskim klubom u Sevilli, a zadnji put su izgubili u svibnju 2015. kad im je Cristiano Ronaldo zabio hat-trick.

- Jako sam sretan! Odigrali smo odličnih 90 minuta i to na teškom gostovanju, ovo je naša najbolja utakmica otkako sam se vratio u klub. Bilo je teških trenutaka, ali ovo je pobjeda koju smo izborili kao momčad. Na ovakvom gostovanju, moraš tako igrati - kazao je Zidane, pa nastavio o Hazardu, Baleu i Jamesu :

- Znamo da možemo stvarati dobre prilike, ali sve kreće od obrane, to je ključ u svakoj pobjedi, a njih su trojica napravili puno po tom pitanju. U ovakvim utakmicama svi moraju pomagati obrani.

Linker
18. travanj 2024 14:32