Pau Barrena / AFP
OBRATIO SE NAVIJAČIMA

HRVATSKI REPREZENTATIVAC I DALJE JE OBOŽAVANA FIGURA U NAVIJAČKIM KRUGOVIMA SEVILLE: Ivan Rakitić opisao je kako provodi vrijeme u samoizolaciji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2020. 19:23

Nakon Kine, Irana i Italije, Španjolska je četvrto svjetsko žarište koronavirusa. Novi globalni problem zahvatio je cijeli svijet, a sportaši miruju. Njihove aktivnosti u klubovima su obustavljene, ali oglašavaju se na društvenim mrežama putem kojih savjetuju svoje fanove.

Javio se tako i Ivan Rakitić, i to preko jedne od stranica njegovog bivšeg kluba Seville. Iako je igrač Barcelone, hrvatski reprezentativac i dalje je vrlo uvažen u navijačkim krugovima na Nervionu.

- Kod kuće smo, svi se trude da nam dani nisu previše dugi. Igramo se s djevojkama, rade se i ostale aktivnosti koje bi se inače radile u školi - rekao je Rakitić na Sevillinom Twitteru.

- Imamo više vremena za provoditi sa svojom obitelji, što je isto dobro. Najvažnije je da pratimo ono što nam govore vlasti i zdravstvene službe, moramo biti kući i ne izlaziti ako nema potrebe. Moramo biti samouvjereni i ustrajni u sljedećim danima. Samo ako ostanemo zajedno uspjet ćemo - rekao je Rakitić uz zahvalu svim djelatnicima u zdravstvu.

Linker
25. travanj 2024 23:00