Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
POGLED NEKADAŠNJEG RIVALA

IKONA BARCELONE UVJERENA DA SOLARI NIJE ČOVJEK ZA REAL 'Neće se dugo zadržati, nije spreman'; Brazilac objasnio i zašto je Conte dobar izbor

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2018. 21:21

Legendarni Brazilac Rivaldo smatra kako privremeni trener Real Madrida Santiago Solari nema ono što je potrebno kako bi se uspješno vodio klub s Bernabeua.

46-godišnjak koji je tijekom karijere postao ikona Barcelone, pod čijim je grbom odigrao 236 utakmica i pritom postigao 133 pogotka, pojavio se na Betfair eventu i iskreno ispalio da se nada kako Argentinac neće ponoviti uspjeh Zinedinea Zidanea koji je također prije prve momčadi vodio B ekipu Madriđana.

"On će se zadržati jednu ili dvije utakmice, a onda će Real pronaći novog trenera. Trenutno je Solari dobra opcija jer poznaje igrače i klub, ali smatram da se neće dugo zadržati jer još nije spreman za takav posao. Nadam se da neće ponoviti uspjeh Zidanea. Uz svo dužno poštovanje prema njegovom poslu, on trenutno nema ono što je potrebno da se i službeno postane glavnim trenerom Reala."

Soccer Football - Real Madrid Press Conference - Ciudad Real Madrid, Valdebebas, Madrid, Spain - October 30, 2018    Real Madrid interim coach Santiago Solari during a press conference   REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Komentirao je Rivaldo ukratko i informacije po kojima je Antonio Conte bio prva opcija. No, podsjetimo, španjolski su mediji uoči imenovanja Solarija pustili vijest po kojoj su se pregovori između Talijana i 'kraljevskog kluba' zakomplicirali čime je on, barem privremeno, prestao biti prva opcija.

"On je iskusni trener i dobra opcija za Madrid. Dovođenje trenera koji poznaje disciplinu može biti korisno jer su možda igrači malo opustili nakon svih ti uspjeha iz posljednjih godina", zaključio je Brazilac.

Linker
19. travanj 2024 15:29