Screenshot: Beinsports
INTERVJU NAKON UTAKMICE

NOVINARSKO PITANJE NASMIJALO IVANA RAKITIĆA 'Povijest je pokazala da ne možemo do Lige prvaka ako ne osvojimo prvenstvo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2018. 13:02

Nogometaši Barcelone pobijedili su Deportivo Alaves 3:0 na otvaranju nove sezone u španjolskom nogometnom prvenstvu.

Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret za Katalonce, a oglasio se i nakon susreta. Novinar ga je upitao koji je cilj Barcelone ove sezone, je li to osvajanje Lige prvaka?

Rakitić se prvo nasmijao, a onda je za beIN Sports rekao: "Mislim da je za nas bilo jako važno da pobijedimo u ovoj prvoj utakmici, lakše je kad krenete pobjedom. Naravno da želite osvojiti Ligu prvaka, ali i prvenstvo, Kup kralja i svi su nam naslovi važni. Jako smo motivirani za osvajanje Lige prvaka, ali moramo razmišljati o sljedećoj utakmici i ići korak po korak. Povijest je pokazala da ne možemo osvojiti Ligu prvaka ako ne osvojimo prvenstvo. Davat ćemo sve od sebe u svakoj utakmici, uživati na terenu, pa vidjeti što će se dogoditi".

I uistinu, Barca je kroz povijest osvojila pet naslova u Ligi prvaka i svaki put u sezoni kada je osvajala i španjolsko prvenstvo (1991/92, 2005/06, 2008/09, 2010/11, 2014/15).

SVE GOLOVE S UTAKMICE BARCELONA - ALAVES POGLEDAJTE OVDJE

Onda je Rakitić upitan kako mu se čini momčad s obzirom na pojačanja. Ima li Barcelona veću dubinu?

"Svi dobri igrači su dobrodošli. Potpisali smo puno velikih igrača i s njima je lako igrati. Mislim da im treba malo vremena za prilagodbu jer je to za njih velika promjena, ali jako smo zadovoljni s našom momčadi", zaključio je hrvatski veznjak.

Linker
19. travanj 2024 15:49