Bale
 REUTERS/Susana Vera / REUTERS
USKORO SMJENA NA KLUPI

IZGLEDA KAKO SU LOPATEGUIJU DANI U REALU ODBROJANI! NAVIJAČI SU REKLI SVOJE Evo kojeg bi trenera svi željeli vidjeti na klupi 'kraljevskog kluba'!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2018. 10:03

Agonija u Real Madridu se nastavila. Blancosi su, uzmemo li u obzir sva natjecnja, doživjeli treći poraz zaredom, a pet utakmica su bez pobjeda. Ovog puta je koban bio Levante, koji je posve neočekivano uzeo puni plijen na Santigao Bernabeu (1:2). Julenu Lopeteguiju su, čini se, dani odbrojani, pravo bi se čudo moralo dogoditi da Bask izgura pa čak i polusezonu do kraja.

Srušio je Real negativan rekord, naime u 116 godina dugoj povijesti Lopeteguijeva momčad je ona koja je bila najdulje bez postignutog pogotka, čak 481 minutu.

PRVI GOL LEVANTEA REALU POGLEDAJTE OVDJE

- Nižu se sramotne utakmice! Sada je dosta! Vratite nam naš Real Madrid! kazao je jedan nezadovljni navijač, a i brojni drugi simpatizeri imali su slična razmišljanja.

POVEĆANJE VODSTVA LEVANTEA NA 2:0 PROTIV REALA POGLEDAJTE OVDJE

Većina medija u španjolskoj označila je Lopeteguija kao bivšeg, a u jednoj zanimljivoj anketi koju je proveo 'Football Espana' većina navijača jasno je dala do znanja koga bi voljela vidjeti na klupi 'kraljevskog kluba'.

GOL MARCELA LEVANTEU POGLEDAJTE OVDJE

Oko 73 posto navijača traži smjenu trenera, točnij voljeli bi na njegovom mjestu vidjeti talijanskog stručnjaka Antonija Contea. Talijan je vodio Juvre do tri naslova prvaka Italije, a zatim je i s Chelseajem uzeo prvenstvno prije nego li ga je na klupi Bluesa naslijedio Maurizio Sarri.

Rezultati by SofaScore

Linker
23. travanj 2024 09:53